Internationaal actief.

Bent u internationaal actief? Of wilt u uw bedrijf (verder) internationaliseren of uw blik nog meer verruimen? In nauwe samenwerking met o.m. Flanders Investment en Trade staan we u hier graag in bij. 

Hoe kunnen wij U helpen?

Werkgroep DEEG* 

Vier keer per jaar organiseren we een overleg met Limburgse expats. Ervaringsuitwisseling staat centraal in de digitale bijeenkomsten van onze *Digital Expat Experience Group. 

Dankzij deze bijeenkomsten behouden de deelnemers voeling met het thuisland. Terwijl wij een vinger aan de pols houden over de perceptie van België in het buitenland én zo nieuwe opportuniteiten ontdekken voor onze bedrijven.

Academy

Onze Academy organiseert opleidingen die bijdragen tot de groei van uw ondernemingen. 

Met ook opleidingen gericht op u als internationaal actieve ondernemer. Grijp uw kans en versterk uw competenties op tal van domeinen.                                                              

 

FIT

Maak gebruik van onze structurele samenwerkingsovereenkomst met Flanders Investment & Trade (FIT), het Vlaams agentschap voor internationaal ondernemen. Het partnership is ingebed in 'Vlaanderen versnelt!', de internationaliseringsstrategie van de Vlaamse economie. 

Samen ondersteunen we de internationaliseringsplannen van Limburgse bedrijven met verschillende acties. 

Meer info

Euregiolocator

We ontwikkelden samen met LWV (Nederlands Limburg), AVED (Eupen), VUV Aachen en Union Wallonne des Entreprises (Wallonië) de Euregiolocator. Met deze locator kan u gericht en gebruiksvriendelijk zoeken naar betrouwbare partners in de Euregio.

Wij kunnen u ook in contact brengen met de juiste persoon binnen die bedrijven. Zo kan u de verkennende gesprekken snel opstarten. 

Meer info

Internationale missies en studietrips

We organiseren voor deze community regelmatig korte studietrips naar interessante groeiregio's. 

Flanders Investment & Trade heeft daarnaast een handige toolkit voor u klaar. Deze toolkit helpt u als Vlaams bedrijf om u in het buitenland te profileren. 

Kennisdatabank.

VKW als discreet en kwalitatief klankbord

VKW Limburg is een selectief netwerk dat al meer dan 80 jaar met stijl én in vertrouwen mensen en bedrijven met elkaar verbindt, belangen verdedigt en ondernemen versterkt. 

Meer weten over onze dienstverlening of over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? 

Contacteer ons

onze business communities.

Wenst u extra informatie?
Contacteer mij gerust. 

Raf Sluismans
manager internationalisering & innovatie

+32 11 24 95 13 
raf.sluismans@vkwlimburg.be