Moving entrepreneurs.

Bent u een ondernemer/manager die oog heeft voor een gezonde levensstijl? Dan is onze Moving Entrepreneurs community iets voor u. Uw netwerk in beweging. Letterlijk én figuurlijk. 

Uw netwerk in beweging

Netw@lks 

Sluit aan bij ons wandelend netwerk. De Netw@lks brengen één keer per maand meer dan 50 eindbeslissers samen voor een fikse ochtendwandeling in de Limburgse natuur. 

Trek uw wandelschoenen aan en start de werkdag gezond en vitaal. Samen wandelen staat garant voor een goed gesprek. Wandelen maakt dingen los, geeft energie en inspiratie én bovendien zijn de gesprekken vaak diepgaander en natuurlijker. 

VKW goes padel

Het 'NET'-werk dat ondernemers, bedrijfsleiders en managers die gepassioneerd zijn door padel samenbrengt en verbindt. 

De werkweek gezond en vitaal eindigen door mekaar van aan weerszijden van het net sportief te bekampen en achteraf gezellig na te praten. 

Racketsporten en 'NET'-werken, dat werkt. 

VKW Karting Cup

In juni strijden jaarlijks 42 teams van maximaal 4 rijders van onze leden voor de VKW Karting Cup. 

Iedereen met een gezonde competitiegeest, een portie lef en zin voor actie is welkom op het professionele kartcircuit in Genk. Een ideale teambuilding voor bedrijfsleiders en hun medewerkers met zin in een gezonde portie adrenaline. 

VKW Bedrijvenloop

Elk jaar in mei, tijdens Genk Loopt, vragen we onze bedrijven om hun beste beentje voor te zetten tijdens de 'VKW Limburg Bedrijvenloop'. Letterlijk. 

Als lid van VKW krijgt u toegang tot het gezellige VKW Limburg Bedrijvendorp. En hoewel deelnemen belangrijker is dan winnen, kunnen de competitief ingestelde bedrijven de strijd aangaan voor de titel van 'Het snelste bedrijf van Limburg'. 

Kennisdatabank.

Er zijn geen resultaten gevonden.

VKW als discreet en kwalitatief klankbord

VKW Limburg is een selectief netwerk dat al meer dan 80 jaar met stijl én in vertrouwen mensen en bedrijven met elkaar verbindt, belangen verdedigt en ondernemen versterkt. 

Meer weten over onze dienstverlening of over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? 

Contacteer ons

onze business communities.

Wenst u extra informatie? 
Contacteer mij gerust. 

Gert Schreurs
manager communicatie en events

011 24 95 05
gert.schreurs@vkwlimburg.be