wo 09 jun.

Cordium pakt uit met primeur: coravan, het eerste mobiele kantoor

Cordium pakt uit met de ‘Coravan’, een gloednieuwe mobiele werkplek waarmee de huisvestingsmaatschappij deze zomer alle 3.664 sociale huurders in haar wijken zal bezoeken op een laagdrempelige en coronaproof manier.

Na meer dan de helft van haar 65-jarige bewoners op te bellen en na te gaan of de oudste en alleenstaande bewoners hulp nodig hadden in coronatijden, komt Cordium nu met een nieuwe actie voor haar bewoners: een werkplek op wielen. Alain Bielen, directeur Cordium: “De ‘Cor’ in Coravan staat niet alleen voor Cordium, maar ook voor corona. Met deze Coravan kunnen alle Cordium-medewerkers zich eenvoudig verplaatsen naar de huurders wanneer hier nood aan is. Met de Coravan willen we samenwerken met huurders in én aan hun woonwijk.” Bedoeling is om zo alle huurders laagdrempelig én coronaproof te ontmoeten en te informeren.

Cordium zal de Coravan in de toekomst inzetten voor informatievergaderingen voor huurders, werfvergaderingen, mobiele loketdagen in wijken, inhuldigingen van nieuwe of gerenoveerde woonwijken, wijkfeesten,… .

Cordium bouwt en beheert als sociale huisvestingsmaatschappij sociale huurwoningen in Alken, Bilzen, Hoeselt, Kortessem, Kuringen, Kermt en Sint-Lambrechts-Herk. In totaal verhuurt Cordium 1682 woningen aan 3664 huurders.

KLIK voor meer positieve verhalen