vr 18 jun.

Advocom binnenkort dubbel zo groot

Advocom, een van de vaste waarden binnen de Limburgse advocatuur, groeide de voorbije jaren stap voor stap. Het gevolg? Het huidige kantoor is te klein en daarom investeren ze in de bouw van een nieuw kantoor.

“Advocom verkiest bemiddeling boven een (soms aanslepende) rechtszaak. Die pragmatische aanpak valt in de smaak bij onze cliënten”, legt oprichter Luc Savelkoul uit. “Op die manier groeiden we de voorbije decennia van een team van 5 naar een kantoor van 19 mensen: 15 advocaten en 4 ondersteuners. Om iedereen het nodige werkcomfort te blijven bieden, investeren we nu in een nieuwe uitvalsbasis.”

Het nieuwe hoofdkantoor zal meer dan dubbel zo groot zijn dan het huidige pand en is goed voor 30 werkplekken, vergaderzalen, een bibliotheek en een multifunctionele seminariezaal.

Het nieuwe en het huidige pand zullen samen een bedrijvencomplex vormen: “Vanuit de gemeenschappelijke ingang kun je naar het bestaande of het nieuwe kantoorgedeelte. Voor het bestaande kantoor staan we open voor een huurder, bijvoorbeeld een ander dienstenbedrijf.”

“Het leeuwendeel van de vennoten begon hier ooit als stagiair. Omdat ze groeikansen kregen binnen onze vlakke structuur, bleven ze het kantoor door de jaren heen trouw”, aldus nog ‘founding father’ Luc Savelkoul.

KLIK voor meer positieve verhalen