do 25 apr.

Seminarie: Samenbrengen van sales, marketing & communicatie voor bedrijfsdoelen

 • Wat?

  Seminarie

 • Waar?

  VKW Limburg 

  Kunstlaan 16

  3500 Hasselt

 • Wanneer?

  25 april 2024


  9.00 u. - 12.00 u.

 • Prijs?

  € 125 (excl. btw)

   

Voor veel bedrijven opereren de afdelingen Sales, Marketing & Communicatie vandaag de dag nog steeds als afzonderlijke entiteiten.

Het succesvol bereiken van bedrijfsdoelstellingen vereist een naadloze samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie.

Het samenvoegen van Sales, Marketing & Communicatie (SMC) voor het bereiken van bedrijfsdoelstellingen vereist een doordachte en strategische aanpak. Door duidelijke doelstellingen te stellen, open communicatie te bevorderen, gezamenlijke strategieën te ontwikkelen, gegevens te delen, middelen te beheren en voortdurend te evalueren, kunnen deze afdelingen effectief samenwerken om de groei en het succes van de organisatie te stimuleren. Het is een investering in samenwerking die zeker de vruchten zal afwerpen.

In dit seminarie door E-Volve gaan we dieper in op hoe cross-departementale samenwerking tussen Sales, Marketing en Communicatie op een efficiënte manier kan worden bereikt om de doelstellingen van jouw bedrijf te realiseren.

Belangrijkste punten die aan bod komen:

 • Noodzaak van Samenwerking
  Begrijp waarom moderne bedrijven niet langer kunnen gedijen met geïsoleerde afdelingen voor Sales, Marketing en Communicatie. Leer hoe samenwerking tussen deze afdelingen essentieel is om bedrijfsdoelen te bereiken.

 • Strategische Aanpak
  Ontdek dat het samenvoegen van Sales, Marketing en Communicatie een strategische aanpak vereist die verder gaat dan alleen fysieke integratie. Leer hoe duidelijke doelstellingen, open communicatie, gezamenlijke strategieën, gegevensdeling en middelenbeheer cruciaal zijn voor succes.

 • Investering in samenwerking
  Begrijp waarom investeren in samenwerking tussen deze afdelingen van onschatbare waarde is voor de groei en het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering tijd en middelen kost, maar uiteindelijk de moeite waard is.