wo 15 mrt.

Seminarie: de innovatieparadox

 • Wat?

  Seminarie

 • Waar?

  VKW Limburg 

  Kunstlaan 16

  3500 Hasselt

 • Wanneer?

  15 maart 2023


  8.30 u. - 11.30 u.

   

 • Prijs?

  Leden VKW Limburg: € 395 (excl. btw)

  Niet leden: € 495 (excl. btw)

Hoe vestig je een bedrijfscultuur die zowel creativiteit stimuleert als discipline vergt?

De pole positie in je sector bemachtigen? Dat kan je enkel door voortdurend te innoveren. Hou je te lang vast aan oude succesformules, dan word je onvermijdelijk verwezen naar het eind van de startgrid. Maar hoe ga je van start met innovatie? Begin met je cultuur!

Een pertinente innovatiecultuur vormt niet alleen een groeibodem voor innovatie, het houdt je innovatie ook in stand. Onderzoekers uit Harvard zijn het eens over 5 factoren die een succesvolle innovatiecultuur bevorderen: psychologische veiligheid, tolerantie voor falen, bereidheid om te leren, co-creatie en een vlakke structuur.

Mooi. Maar minstens even belangrijk: hoe zorg je ervoor dat de balans niet overslaat richting de andere kant? Hoe vind je het juiste evenwicht tussen de positieve aspecten en diens strikte tegenpolen?

Om te behoeden dat je innovatie in haar kinderschoenen strandt gaan we in een sessie van vier uur dieper in op zowel de bright als de dark side van innovatie. Zodat jij buiten stapt met een leidraad om die innovatieve mindset in je bedrijf te vestigen.

Bestemd voor

Ondernemers, bedrijfsleiders en managers die worstelen met innovatie in hun bedrijf of er hun eerste stappen in willen zetten. 

Praktisch

Timing: Het seminarie gaat door van 8.30 tot 11.30 uur. 

Catering: Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar. 's Middags voorzien we een lichte lunch.

Prijs:

 • Leden VKW Limburg: € 395 (excl. btw) per persoon. 
 • Niet leden: € 495 (excl. btw) per persoon.
 • Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met woensdag 15 februari 2023.