2020 afb. 'over jong vkw'

Over Jong VKW Limburg

Jong VKW Limburg wil meer dan ooit het onmisbare netwerk zijn voor alle jonge ondernemers en high potentials met Limburgse grond onder de voeten of bloed in de aderen. Met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle ervaringsuitwisseling draagt Jong VKW Limburg bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling én aan het rendement van het bedrijf dat je vertegenwoordigt.

Ons aanbod aan activiteiten weerspiegelt deze missie, dankzij een mix aan bedrijfsbezoeken, academische sessies, opleidingen en informele bijeenkomsten.
Op jaarbasis organiseren we een achttal bijeenkomsten, waarbij we steeds vertrekken vanuit de behoeftes van onze leden. Dit resulteert niet alleen in exclusieve locaties, topsprekers en een sterk inhoudelijke invulling, maar ook in een focus op de kennisoverdracht met de leden van VKW Limburg. Dit jaar organiseren we overigens een nieuw initiatief, Jong VKW Café. Een informele ontmoeting in een kleine maar gezellige groep en dit vier keer per jaar.

Uiteraard houden wij voor onze activiteiten steeds rekening met jullie veiligheid en organiseren we deze enkel wanneer we overtuigd zijn dat het Corona-proof kan. Wanneer iets niet kan doorgaan zoals we hadden gepland, proberen we wendbaar en creatief te zijn en zoeken we naar een waardig alternatief.


Meer info over onze activiteiten kan je terugvinden in de 'Agenda' hiernaast.

Wil je de sfeer alvast opsnuiven van onze werking en events? Volg ons dan zeker op instagram @jongvkw.

 

 

Partners Jong VKW Limburg:2020 logo's structurele partners op 1 lijn