wo 08 mrt.

Intellisol structurele partner VKW Limburg

VKW Limburg verwelkomt met Intellisol een nieuwe structurele partner die perfect matcht met het DNA van de werkgeversorganisatie. Het partnership loopt over 3 jaren en zal Intellisol als gevestigde waarde nog meer op de kaart zetten als multitechnisch installatiebedrijf bij het selectief VKW-netwerk van eindbeslissers van Limburgse bedrijven. Overige structurele partners van VKW Limburg zijn en blijven HR dienstverlener Acerta, Cyclis, Deloitte, marketingbureau Expliciet, ING, A&M-BMW en verzekeraar AlliaVHS. Niet voor niets allemaal toonaangevende spelers binnen hun sector.

Welkom Intellisol

Al heel wat jaren werkt VKW Limburg met gericht gekozen structurele partners die haar werking mee ondersteunen. 

Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder van VKW Limburg: “We zijn erg blij met Intellisol als nieuwe structurele partner. Herman Daniëls is al jarenlang bij ons actief, niet in het minst als geëngageerd lid van een van onze werkgroepen. Maar ook voor onze grote events, de Limburg Happening en de Jaarvergadering, werken we al lang constructief samen. Fijn dat we deze samenwerking nu ook structureel kunnen verankeren, want net als onze overige partners sluit ook Intellisol perfect aan bij het DNA van VKW Limburg. Intussen uitgegroeid tot multitechnisch installatiebedrijf leggen ook zij de kwaliteitslat erg hoog.”  

Drukken van de energiefactuur als hobby

Intellisol is als multitechnisch installatiebedrijf met eigen studiebureau al méér dan 17 jaar een gevestigde waarde in Limburg en omstreken. Hun team is gespecialiseerd in het ontwerpen, dimensioneren en installeren van o.a. duurzame en energiezuinige technieken zoals zonnepanelen, batterijsystemen, warmtepompen, geothermie, airco’s, ventilatie, laadpalen en ledverlichting. Ze zijn - samen met nog andere partners - gevestigd in Maaseik in hun Energiecentrum voor Bouw en Renovatie.

Herman Daniëls, CEO - gedelegeerd bestuurder Intellisol: “Onze hobby bestaat erin de energiefactuur van zowel particulieren als bedrijven zo laag mogelijk te houden door hun gebouw(en) zo energiezuinig mogelijk te maken met een garantie op maximaal leef- en werkcomfort. We zijn blij ons nog verder te kunnen profileren binnen het sterke VKW-netwerk en geloven sterk in de synergiën van deze samenwerking die ons verder bovenaan op de radar zet bij belangrijke Limburgse bedrijven.”