di 10 mei

EY en Pikon Benelux kronen zich tot ‘Snelste Bedrijven van Limburg’

EY (categorie +50 medewerkers) en Pikon Benelux (categorie –50 medewerkers) kroonden zich afgelopen zondag 8 mei tot ‘Snelste Bedrijf van Limburg’ bij de VKW Limburg Bedrijvenloop tijdens Genk Loopt.

Hiermee ‘prolongeren’ beide bedrijven hun titel van vorig jaar. Een kleine 20 Limburgse bedrijven met in totaal ruim 300 bedrijvenlopers kwamen verspreid over de diverse afstanden aan de start voor een sportieve teambuilding en streden onder mekaar voor de titel van ‘Snelste Bedrijf van Limburg’. Het mooie weer, schitterende parcours doorheen het groene Genk en het gezellige bedrijvendorp zorgden voor een fijne sportieve beleving.

Gert Schreurs, eventmanager bij VKW Limburg en organisator van de Bedrijvenloop: “Genk Loopt profileert zich als ‘de gezondste loop van Limburg’. En dat sluit naadloos aan bij de doelstelling van onze VKW Bedrijvenloop: bedrijven ondersteunen in het stimuleren van een gezonde levensstijl bij hun medewerkers en zo ook de teamspirit mee helpen bevorderen. Het mooie weer, het schitterende parcours doorheen het groene Genk en het gezellige bedrijvendorp zorgden weer voor een fijne sportieve beleving.

EY en Pikon Benelux snelste bedrijven van Limburg

Hoewel ‘gezondheid’ en teamspirit primeren en deelnemen het allerbelangrijkste was, deden de bedrijven ook een gooi naar de titel van het 'Snelste Bedrijf van Limburg'(*). En dit in twee categorieën: +50 en -50 medewerkers. In de categorie +50 medewerkers ging EY (een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies) al voor de derde opeenvolgende keer met de prijs lopen, vóór Scania en VCST. In de categorie –50 medewerkers kroonde het Genkse IT-bedrijf Pikon Benelux (een SAP-consultancybedrijf) zich voor de tweede opeenvolgende keer tot snelste bedrijf vóór Licata en DFW accountants & adviseurs. Opvallend: Iason Swerts van EY was zelfs de snelste overall op de 10 kilometer en legde daar al een stevig fundament voor de overwinning van EY.

(*) Het ‘Snelste Bedrijf van Limburg’ is dat bedrijf waarvan de samengetelde tijd van hun 2 snelste lopers bij de 5 kilometer en hun 2 snelste lopers bij de 10 kilometer het laagst is.

ZOL snelste bij de 10 mijl

Griet Vermeulen en Maarten Neyens (beiden van het ZOL) kroonden zich tot snelste 10 mijlloopster en –loper.