VKW Limburg Bedrijvenloop 2023

 • Wat?

  bedrijvenloop

 • Waar?

  Molenvijverpark Genk - ingang Europalaan

 • Wanneer?

  zondag 7 mei 2023

 • Prijs?

  TBD

Ondersteunen jullie als bedrijf een gezonde levensstijl bij jullie medewerkers en willen jullie de teamspirit verder een boost geven? Schrijf je dan zeker in voor de VKW Limburg Bedrijvenloop op zondag 7 mei 2023 tijdens Genk Loopt.

We hopen weer veel Limburgse bedrijven en hun medewerkers te kunnen enthousiasmeren om te komen lopen met medecollega's in de groene long van Genk. Uiteraard kunnen de competitiebeesten mee strijden voor de titel van 'Snelste Bedrijf van Limburg' en 'Beste 10 mijl Bedrijvenloper (m/v)'.

Het snelste bedrijf van Limburg is het bedrijf waarvan de samengestelde tijd van hun 2 snelste lopers bij de 5 km en hun 2 snelste lopers bij de 10 km het laagst is. Een bedrijf dat wil meedingen naar de titel 'Snelste bedrijf van Limburg' moet dus voor beide afstanden minstens 2 lopers afvaardigen. Let wel: de lopers moeten ook effectief werkzaam zijn in jouw bedrijf. Bovendien zal er een onderscheid gemaakt worden tussen bedrijven met minder dan 50 werknemers en bedrijven met meer dan 50 werknemers, om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen!