wo 08 mrt.

Seminarie: als een organisme naar de klant

 • Wat?

  Seminarie

 • Waar?

  VKW Limburg 

  Kunstlaan 16

  3500 Hasselt

 • Wanneer?

  8 maart 2023


  8.00 u. - 12.30 u.

   

 • Prijs?

  Leden VKW Limburg: € 345 (excl. btw)

  Niet leden: € 430 (excl. btw)

Hoe een eigen identiteit geven aan jouw verkoopconcept

Het DNA van jouw bedrijf is uniek. Historiek, organisatiecultuur, beleid en visie op de toekomst bepalen, samen met alle medewerkers, jouw identiteit. Hoe deze identiteit vertalen in een concept dat zich slim aanpast aan een steeds veranderende situatie van jouw klanten, is het doel van dit seminarie. Een alles verbindend concept dat zowel bij jouw klant als bij jouw bedrijf alle medewerkers samenbrengt.

Wil je als bedrijf dat alle betrokken medewerkers in het verkooptraject dezelfde taal spreken? Dan is het essentieel om jouw concept nauwkeurig uit te schrijven in woord én beeld.

Dit seminarie biedt een methode om jouw verkoopconcept met een eigen identiteit uit te werken. Zowel de betrokken medewerkers langs de zijde van de klant, en langs de zijde van jouw bedrijf moeten weten wat hun bijdrage en verantwoordelijkheden zijn. Dit is een belangrijke garantie voor het welslagen van elk verkooptraject. En dit maakt de klant ook gelukkig.

Bestemd voor

Ceo’s, bedrijfsleiders, directeur-eigenaars, verkoop- en marketingmanagers, alsook alle managers met een belangrijke impact op het welslagen van het verkooptraject.