OCL: Café Politiek Lijsttrekkersdebat Lanaken

 • Wat?

  Lijsttrekkersdebat

 • Waar?

  Cultuurcafé
  Aan de Engelse Hof 2-10
  3620 Lanaken

 • Wanneer?

  donderdag 19 september 2024

 • Prijs?

  OCL-leden en Unizo-leden tot en met 2 personen per lidbedrijf: gratis
  Niet-leden en 3de personen: 35 euro pp (excl.btw)

Ook in Lanaken zullen de gemeenteraadsverkiezingen in de komende maanden het gespreksonderwerp worden. Uiteraard leggen zowel de kiezers als partijen en politici hun eigen accenten, maar met OCL en UNIZO Lanaken leggen we de focus op de thema’s die het bedrijfsleven aanbelangen. Het belastingenbeleid, mobiliteit en bereikbaarheid van de bedrijven, ontwikkeling van KMO-en industriezones, een bruisende handelskern… Het zijn maar enkele voorbeelden die de revue zullen passeren. Café Politiek is dan ook hét politieke debat dat je als ondernemer in Lanaken niet mag missen!

We nodigen je nu alvast graag uit voor dit debat in het Cultuurcafé. Via het inschrijvingsformulier kan je zelf thema’s aanleveren die we dan zullen voorleggen aan de verschillende partijen. Doe je dat, dan maak je kans op een gratis deelname voor 2 personen aan de OCL-jaarvergadering in december.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen vervalt dit jaar de stemplicht, maar met dit debat willen OCL en UNIZO het belang van iedere stem extra benadrukken. Met jouw stem beslis je mee over het beleid in Lanaken voor de komende 6 jaar. Een keuze die je niet mag laten liggen. Voor wie je moet kiezen? Daarover kan je je laten informeren tijdens ons debat.

Afspraak op donderdag 19 september, inschrijven kan vanaf nu!

PROGRAMMA

 • 18.15 uur Ontvangst
 • 18.50 uur Verwelkoming door Heidi Machiels, voorzitter OCL en Erwin Meijers, voorzitter UNIZO Lanaken
 • 19.00 uur Lijsttrekkersdebat met Leo Joosten, lijstrekker Vlaams Belang - Marino Keulen, lijstrekker Lijst Burgemeester - Boris Mechels, lijsttrekker N-VA - Bert Paulissen, lijstrekker CD&V - Michel Stevens, lijsttrekker Vooruit - Groen
 • 20.30 uur Netwerkreceptie