NextGen Thursdays

 • Wat?

  community NextGen Thursdays

 • Waar?

  VKW Limburg

  Kunstlaan 16

  3500 Hasselt 

 • Wanneer?

  donderdag 25 april 2024

 • Prijs?

  € 172,50 (excl. btw) voor 2 sessies

In een familiebedrijf komt vroeg of laat het thema familiale opvolging op tafel. Om een antwoord te vinden op bepaalde vragen organiseert VKW Limburg de NextGen Thursdays voor jongeren tussen 18-28 jaar

VKW Limburg zet al jarenlang sterk in op het adviseren en begeleiden van familiebedrijven in de verschillende levensfasen van de onderneming. En vroeg of laat komt de mogelijke overdracht naar een volgende generatie op tafel... NextGen Thursdays to the rescue! 

Van kinderen van ondernemers wordt vaak automatisch verwacht dat zij later een rol zullen opnemen in het familiebedrijf of het bedrijf zelfs gaan overnemen. Maar dit is niet altijd vanzelfsprekend voor een of beide partijen. Nextgen Thursdays wil hierbij helpen door deze jongeren een klankbord te bieden. Want zij zitten zeker met heel wat vragen over een mogelijke toekomst voor hen binnen het familiebedrijf. 

Tijdens deze sessies komen inspirerende getuigenissen aan bod en is er heel wat ruimte voor ervaringsuitwisseling. Zo worden ze ondergedompeld in het verhaal van jonge ondernemers die voor dezelfde vraagstukken hebben gestaan en hun ervaringen willen delen, alsook experten die hun blik op de materie kunnen verruimen. 

PROGRAMMA

Elke sessie gaat door van 18.00-21.00 uur. We voorzien ontvangst met catering

 • 25/04/'24 sessie 4

Elke sessie nodigen we een spreker – een jonge ondernemer of een expert – uit die zijn of haar ervaringen wil delen en je kan helpen wegwijs te maken. Achteraf is er de mogelijkheid om te netwerken.

Voor meer info, contacteer Simon Cox via tel: 0494 36 85 52 of mail simon.cox@vkwlimburg.be. Rechtstreeks inschrijven kan via onderstaande knop.