Jong VKW Limburg Classic

  • Wat?

    Event

  • Wanneer?

    vrijdag 22 april 2022 - zaterdag 23 april 2022

    14u00 - 23u00

Kom je mee op weg?

Prachtige routes, adembenemende locaties, mooie wagens, maar vooral geweldige mensen. Dat is in een notendop de eerste editie van onze Jong VKW Classic. Een Classic Car-event waar zowel jong en iets minder jong elkaar vonden in een ongedwongen sfeer binnen het typische Jong VKW kader. Dit jaar hopen we daar nog enkele superlatieven aan toe te voegen en daarom nodigt het bestuur van Jong VKW Limburg jou van harte uit op de derde editie van onze Jong VKW Classic!

Op vrijdag 22 april geven we opnieuw het startschot voor deze tweedaagse rally, die je meeneemt langs de mooiste plekjes van de provincie. Naast de wedstrijd, ligt ook de focus op de verbinding tussen de leden van VKW Limburg en deze van Jong VKW Limburg.
En cours de route voorzien we twee lunches en versnaperingen. Vrijdagnamiddag verwelkomt Château St. Gerlach ons met een aperitief, diner en drink in de bar. Na een luxueuze hotelovernachting in dit prachtige kader, zwaaien we af met een stevig ontbijt. Van daaruit gaat het richting eindmeet op zaterdagmiddag, waar enkele mooie prijzen wachten om uitgedeeld te worden.

Graag even de sfeer opsnuiven? Bekijk dan zeker onderstaande aftermovie!

 

Geen succesvolle rally zonder praktische benodigdheden, dus ook deze behoren tot het pakket.


Overtuigd? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is immers beperkt tot 60 deelnemers en 30 klassieke wagens.

Aangezien we de rally van 2021 verkort hebben bieden we je een fixe korting aan naar de rally van volgend jaar (22-23 april 2022 in St-Gerlach). Indien je je nu inschrijft voor de rally van ’22 dan ontvang je een korting van €175 (inclusief vroegboekkorting).