VKW Limburg goes green, powered by Luminus

VKW Limburg goes green, powered by Luminus

dinsdag 12 maart 2019

Het bedrijfsleven is er zich al jaren bewust van dat anders moet worden omgesprongen met het klimaat en schaarse grondstoffen. Duurzaamheid staat meer en meer centraal. Ook VKW Limburg ziet hierin een voortrekkersrol weggelegd. Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder VKW Limburg: “Ook wij denken na over hoe wij ons steentje kunnen bijdragen aan een efficiënte, duurzame en haalbare mobiliteit en willen mee de overstap richting elektrische mobiliteit ondersteunen en faciliteren. Luminus bleek hierin onze perfecte copiloot.”

Dankzij een samenwerking met Luminus biedt VKW Limburg sinds kort een snelle laaddienst aan voor elektrische wagens of plug-in hybrides. Zowel op onze bezoekersparking voor als op de personeelsparking achter (die na kantooruren door de VKW Limburg-leden wordt gebruikt voor werkgroepsmeetings en andere netwerkactiviteiten in huis) werden snelle laadpalen geïnstalleerd. Vlot toegankelijk voor leden en bezoekers van VKW Limburg en voor klanten van Acerta en Idewe die er aan een gunstig tarief hun wagen kunnen opladen via een Luminus laadkaart of via laadkaarten van andere operatoren.

Bob Serneels, sales director bij EDF Luminus is tevreden over deze samenwerking: “Bij Luminus geloven we sterk in duurzame mobiliteit op basis van zuivere en hernieuwbare energie. Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel in de toekomst van de mobiliteit. En die begint vandaag. Daarom ook dat we erg graag ingingen op het verzoek van VKW Limburg en mee investeerden in de installatie van deze laadpalen.”