20200707 afb website

Ondernemers voor de Klas 2021

woensdag 08 juli 2020

WANTED: ONDERNEMERS EN BEDRIJFSLEIDERS DIE DE VOLWASSENEN VAN MORGEN INSPIREREN

Talent ontbolstert zelden spontaan. En dat is met ondernemingszin net zo. Word één dag Ondernemer voor de Klas en inspireer de ondernemers/intrapreneurs van morgen. Wil jij ook met je expertise, passie en energie vonkjes van ondernemingszin of gewenste attitudes aanwakkeren bij laatstejaarsstudenten die staan voor een belangrijke studie- of beroepskeuze? Meld je dan zeker aan om voor één dag Ondernemer voor de Klas te willen worden. Een project van Vlajo, met de steun van VKW Limburg, destijds oprichter van dit unieke project.

Zin om deel te nemen aan Ondernemers voor de Klas 2021?
Neem tussen 11 januari en 5 maart 2021 deel en inspireer onze jongeren tijdens een twee uur durende gastles met jouw expertise, passie en energie! Zo treed je in dialoog met jongeren die misschien morgen bij jou solliciteren en tewerkgesteld worden. Het thema van jouw gastles en de doelgroep waarvoor je wenst te spreken bepaal je volledig zelf.

Inschrijven
Nog niet aangemeld?  Of wil je voor de eerste keer deelnemen?
Stuur dan een mailtje naar wendy.smets@vlajo.org met je kandidaatstelling (naam, voornaam, bedrijf/organisatie en GSM-nummer).

Topondernemer Ignace Van Doorslaere is het boegbeeld van deze editie. Zien we jou binnenkort ook ergens voor de klas staan?

Klik hier voor meer info of contacteer Vlajo-coördinator Wendy Smets: wendy.smets@vlajo.org of 016 29 84 01.