Afb. website groot

Ondernemen Versterkt Limburg

donderdag 19 april 2018

Onze Kracht. Onze Mensen.


Als bedrijf investeer je in je medewerkers. Je geeft  ze ruimte voor initiatief en laat ze verder ontplooien. Ondernemende medewerkers maken immers  mee het verschil.  Gevolg? Je goede mensen blijven  aan boord en je blijft aantrekkelijk voor nieuwe profielen. 

Naast ‘entrepreneurship’ wil VKW Limburg ook dit ‘intrapreneurship’ toejuichen en stimuleren. De échte kracht van je bedrijf zit in je mensen.  Zij maken mee de ondernemersdroom waar. En dat mag getoond worden!

DOE MEE EN WORD AMBASSADEUR! Laat je medewerkers schitteren als uithangbord van je bedrijf. Letterlijk.

BUTTON word ambassadeur.JPG

Als ambassadeur ontvang je het pakket van je keuze samengesteld uit een spandoek, affiches en enkele kleine extra’s om de kracht van jouw bedrijf uit te dragen. 

Stuur bovenstaand inschrijvingsformulier naar: iris.raymakers@vkwlimburg.be
Zo bevestigen we jouw ambassadeurschap.

Je kiest uit 2 opties:

Optie 1: het algemeen beeld samengesteld uit ingezonden foto’s van medewerkers van alle Limburgse bedrijven en de slogan ‘Onze Kracht. Onze Mensen.’  

Oproep: bezorg ons foto’s van jouw medewerkers zoveel als je zelf wenst. We verkiezen portretten. Het is ook mogelijk om groepsfoto’s of andere beelden in te sturen.  Uit al die ingezonden foto’s destilleren we het algemeen beeld.

Let wel op: niet alle ingezonden foto’s kunnen en zullen verwerkt worden. Er zal een keuze worden gemaakt.  Foto’s van logo’s worden sowieso niet opgenomen.

Optie 2: bezorg ons voldoende* foto's van jouw medewerkers en je ontvangt een écht geïndividualiseerd beeld  met enkel foto’s van jouw medewerkers . Als slogan kies je uit ‘Onze Kracht. Onze Mensen.’ of  ‘De kracht van “jouw bedrijfsnaam”. Onze Mensen.’  

Zie hieronder een voorbeeld:

VKW_BannerBache_2018_mozaik-2[1]

* graag minstens 100 foto's zodat het een mooie en gevarieerde mozaïek wordt: bij voorkeur portretten - eventueel meerdere per medewerker - maar dit mogen ook teamfoto's, foto's van personeelsfeesten of andere relevante beelden zijn) .

Let wel op: de ingezonden foto's kunnen gebruikt worden in het algemene beeld.

Bovendien maak je dan kans op een smakelijke prijs voor heel je bedrijf. Onder deze bedrijven verloten we het bezoek van een ijskar.

Foto’s en jouw bedrijfslogo’s in hoge resolutie worden (via We Transfer) verzonden aan nele.ghysen@vkwlimburg.be

logo's

Bij het aanleveren van de beelden ga je akkoord dat de foto's enkel en alleen gebruikt worden voor deze campagne. Ze worden gebruikt voor de interne affiches, spandoeken en om content te creëren op de social mediakanalen.