di 16 mrt.

Continuum, Het Poetsbureau en Democo Group winnaars Best Workplaces

Elk jaar organiseert Great Place to Work® België een wedstrijd 'Best Workplaces' waarbij de Beste Werkplekken van België beloond worden voor de inspanningen die ze deden voor hun medewerkers. Dit jaar haalden drie Limburgse organisaties de titel binnen.

We mogen zeer verheugd meedelen dat drie Limburgse organisaties het gehaald hebben tot één van de Best Workplaces. Een dikke proficiat aan de drie organisaties: Continuum, Het Poetsbureau en Democo Group. Ook aan alle andere deelnemers een welgemeende proficiat voor de inzet in deze bizarre periode. 

Elk jaar organiseert Great Place to Work® België een wedstrijd 'Best Workplaces' waarbij de Beste Werkplekken van België beloond worden voor de inspanningen die ze deden voor hun medewerkers. Het Great Place to Work® instituut onderzoekt al meer dan 25 jaar uitzonderlijk werkgeverschap en mensgerichte organisatieculturen. In samenwerking met Vlerick Business School en Go For Happy engageert Great Place to Work® België zich om elke organisatie te begeleiden in hun unieke weg om een goede werkplek te worden!

VKW Limburg heeft dit concept steeds uitgedragen en Limburgse bedrijven gestimuleerd om hieraan deel te nemen. Daarbij organiseert VKW Limburg jaarlijks een infosessie voor Great Place to Work® Limburg in samenwerking met Vlerick Business School.