do 24 jun.

Inspireer een nieuwe generatie durvers en doeners

Talent ontbolstert zelden spontaan. En dat is met ondernemingszin net zo. Word één dag Ondernemer voor de Klas, neem tussen 17 januari en 11 maart 2022 deel en inspireer de ondernemers/intrapreneurs van morgen.

Wil jij ook met je expertise, passie en energie vonkjes van ondernemingszin of gewenste attitudes aanwakkeren bij laatstejaarsstudenten die staan voor een belangrijke studie- of beroepskeuze? Meld je dan zeker aan om voor één dag Ondernemer voor de Klas te willen worden.

Een project van Vlajo, met de steun van VKW Limburg, destijds oprichter van dit unieke project.

Zin om te INSPIREREN?
Neem tussen 17 januari en 11 maart 2022 deel en neem onze jongeren tijdens een twee uur durende gastles mee in jouw expertise, passie en energie! Zo treed je in dialoog met jongeren die misschien morgen bij jou solliciteren en tewerkgesteld worden. Het thema van jouw gastles en de doelgroep waarvoor je wenst te spreken bepaal je volledig zelf.

INSCHRIJVEN
Nog niet aangemeld?  Of wil je voor de eerste keer deelnemen? Stuur dan een mailtje naar wendy.smets@vlajo.org met je kandidaatstelling (naam, voornaam, bedrijf/organisatie en GSM-nummer).

MEER INFORMATIE
Klik hier voor meer info of contacteer Vlajo-coördinator Wendy Smets: wendy.smets@vlajo.org of 016 29 84 01