zo 09 mei

EY en Pikon Benelux zijn snelste bedrijven van Limburg

EY (categorie + 50 medewerkers) en Pikon Benelux (categorie – 50 medewerkers) kroonden zich afgelopen zondag 9 mei tot ‘Snelste bedrijf van Limburg’ bij de VKW Limburg Bedrijvenloop tijdens Genk Loopt. 

Genk Loopt profileert zich als ‘de gezondste loop van Limburg’. Wat naadloos aansluit bij de doelstelling van deze Bedrijvenloop. Werkgeversorganisatie VKW Limburg wil bedrijven ondersteunen in het stimuleren van een gezonde levensstijl bij hun medewerkers en zo ook de teamspirit mee helpen bevorderen. Ook deze overgangseditie, noodgedwongen in een strikt coronaproof jasje, sloeg aan bij de Limburgse bedrijven die duidelijk hunkerden om iets leuks te doen met collega’s die elkaar misschien al lang niet meer gezien hebben. Buiten verwachting was deze coronaproof editie dan ook volzet. Meer dan 20 Limburgse bedrijven met in totaal bijna 500 bedrijvenlopers kwamen verspreid over de hele dag aan de start voor een sportieve teambuilding en streden onder mekaar voor de titel van ‘Snelste bedrijf van Limburg’.

EY en Pikon Benelux snelste bedrijven van Limburg

Hoewel ‘gezondheid’ en teamspirit primeren en deelnemen het allerbelangrijkste was, deden de bedrijven ook een gooi naar de titel van 'het snelste bedrijf van Limburg'(*). En dit in twee categorieën: + 50 en - 50 medewerkers.  In de categorie + 50 medewerkers ging EY (EY is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies) voor de tweede opeenvolgende keer met de prijs lopen, vóór Selligent en Groep Vanhout. In de categorie – 50 medewerkers kroonde het Genkse IT-bedrijf Pikon Benelux (een SAP-consultancybedrijf) zich tot snelste bedrijf vóór Omnius advocaten en Assign.

PIKON Benelux  Snelste bedrijf van Limburg (categorie - 50 medewerkers)

 

(*) Het ‘snelste bedrijf van Limburg’ is dat bedrijf waarvan de samengetelde tijd van hun 2 snelste lopers bij de 5 kilometer en hun 2 snelste lopers bij de 10 kilometer het laagst is.