20210401 afb website

Jong VKW In Crowd

Corona heeft de wereld een tijdje op pauze gezet. Een goed ondernemer anticipeert op de gevolgen hiervan en blijft niet bij de pakken zitten. Periodes als deze vragen om een duidelijke strategische blik en voor velen ook een aanpassing van hun strategische keuzes. Het economische landschap vraagt om een aangepaste aanpak, zeker nu in veel sectoren het gedrag van klanten, leveranciers, medewerkers -kortom van alle stakeholders- vaak andere dimensies krijgt. Bedrijven die deze evoluties succesvol omarmen zijn de winnaars van morgen.

Omdat we willen dat jullie de winnaars van morgen worden, nodigen we Peter Manet uit tijdens onze InCrowd. We hebben onze InCrowd in een nieuw kader gestoken. Hierbij wisselen we ervaring en kennis uit tijdens een wandeling, dit keer in het prachtige Herkenrode.

Peter Manet is een ervaren manager, ondernemer en investeerder en tevens spreker en gastprofessor in tal van open opleidingen en post-graduaten. Vanuit zijn pragmatische aanpak rond strategie heeft hij al een tal van bedrijven door het glazen plafond kunnen laten treden, maar tevens geleerd waarom het soms niet werkt.

Kortom, met de opzet van deze InCrowd ontmoeting willen we een combinatie vormen van leren, netwerken, wandelen, natuur, kennisuitwisseling en samenwerking.

PROGRAMMA
12u00   
   Ontvangst met broodjes in zolderkamer Herkenrode
12u30       Toelichting Peter Manet over het belang van strategische (her)oriëntatie
13u15       Start wandeling* in kleine groepjes, met ervaringsuitwisseling en
                 eigen ideeën rond strategievorming
16u15      Terugkoppeling van de lessons learned en wrap-up
17u00       Einde  

*Ongeacht het weer zal de InCrowd doorgaan in de zolderkamer van Herkenrode.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in want het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Deelname is inbegrepen in het lidmaatschap. Geen lid van Jong VKW? Dan bedraagt de deelnameprijs € 95 (excl. btw). Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 21 mei 2021, anders rekenen we een no-show fee aan.

Locatie
Herkenrode
Herkenrodeabdij 4
3511 Hasselt

Datum
2021-05-26T12:00:00
Tijd
2021-05-26T12:00:00
Prijs
Deelname is inbegrepen in het lidmaatschap. Niet-lid Jong VKW: € 95 (excl. btw).