20201209 BC Heading website

Jong VKW Online Businesscocktail Michel De Coster

HOE DE ESSENTIALS VAN GOED LEIDERSCHAP EN MANAGEMENT NOG EVIDENTER WORDEN IN COVID-TIJDEN

Mét apérobox en boek

Jaren geleden werd de term VUCA uitgevonden om in organisaties een soort externe vijand te creëren om de nodige veranderingsprocessen in gang te zetten. Wel, we hebben er op dit moment een echte en we zien welke impact die heeft op organisaties. Opeens worden er dingen in een etmaal beslist waar vroeger maanden over gedaan werd. Maar toch mogen we de broodnodige digitalisering in organisaties best niet voor beëindigd verklaren, volgens Michel De Coster. Bedrijven waar de essentials van modern leiderschap aanwezig zijn, waar de medewerkers empowered zijn om change aan te pakken en waar de bedrijfscultuur niet vies is van enige snelheid, zijn beter gewapend tegen eender welke crisis en hebben dus geen VUCA of Covid nodig om voorsprong te nemen. Een volmondige back to the basics, is datgene waar Michel De Coster jou in deze avond zal doorheen loodsen met concrete voorbeelden uit zijn eigen ervaring, vroeger en vandaag. Een uiterst boeiende avond, die je best niet mist!

Naast een boeiende avond, willen we er ook een gezellige avond van maken en daarom voorzien we ook een heerlijke apérobox mét het boek 'People Peppers' van Michel de Coster. Zo heb je al meteen leesvoer om de kerstvakantie tegemoet te gaan.

Wie is Michel De Coster?

Michel is bekend als bassist van De Mens. Maar in het dagelijkse leven is hij manager, coach en adviseur van bedrijven. Hij verdiende zijn strepen in de ICT-sector. Achtereenvolgens bij Bosch Telecom, COLT, BT en Belgacom, waar hij het schopt tot Executive Vice-President in 2008. Daarna gaat hij de consultancytoer op als zelfstandig adviseur van bedrijven en start hij samen met zijn echtgenote een speciaalzaak in triatlon en fietsen. Eind 2013 duikt hij weer op bij de Franse telecomoperator SFR als Commercieel Directeur en sinds de zomer van 2015 is hij opnieuw aan het adviseren en coachen bij o.a. Accenture, SAP, SAS. Hij schreef in 2012 het boek No Nonsense: brains, heart en guts, de troeven van de moderne manager en in 2018 verscheen People Peppers, over het belang van empathie.

PROGRAMMA

19u00           Verwelkoming door Wouter Uten, voorzitter Jong VKW Limburg
19u10            Hoe de essentials van goed leiderschap en management nog
                      evidenter worden in Covid-tijden door Michel De Coster
20u00           Q&A
20u30          Einde

PRAKTISCH

De Businesscocktail zal online doorgaan via een digitaal platform waar ruimte is voor interactie. Enkele dagen ervoor zal je een bevestigingsmail ontvangen met een link om deel te nemen.

Wil je erbij zijn én je aperobox (incl. boek People Peppers) tijdig ontvangen? Schrijf je dan zeker in vóór donderdag 26 november 16u00! Zo kan je tijdens de Businesscocktail reeds genieten van je apérobox. 
Schrijf je je hierna nog in, dan zal je de apérobox (incl. boek) pas na 9 december ontvangen. Deze activiteit is gratis voor leden van Jong VKW Limburg. Voor leden van VKW Limburg bedraagt de kostprijs voor deze activiteit € 69 (excl. btw).

Locatie
Datum
2020-12-09T19:00:00
Tijd
2020-12-09T19:00:00
Prijs
Deze activiteit is gratis voor leden van Jong VKW Limburg. Voor leden van VKW Limburg bedraagt de kostprijs voor deze activiteit € 69 (excl. btw).