Internationaliseren_containers

Internationalisering

VKW Limburg helpt bedrijven die (verder) willen internationaliseren. Door hen te inspireren en motiveren met behulp van ons sterk netwerk en het aanbieden van gestructureerde hefbomen.

Leergroep Grensverleggend Groeien

Doel: In een open en vertrouwelijke sfeer ervaringen uitwisselen en de nodige praktijkgerichte inzichten geven. De leergroep houdt je een spiegel voor, maar reikt ook hefbomen aan om verder grensverleggend en dus internationaal te groeien.

Doelgroep (max. 8 deelnemers): bedrijven die internationaal actief zijn of bedrijven die nadenken over internationalisering

Klik hier voor meer informatie. 

Databank Grensverleggend Groeien

VKW Limburg beschikt over een sterk en selectief netwerk. Waarom dit dan niet optirmaal gebruiken en de ondersteuning en ervaring van collega-ondernemers inroepen?

VKW Limburg stelde een databank samen met een groep ondernemers met uiteenlopende ervaringen in het buitenland:

  • het ontdekken van nieuwe markten
  • het bezoeken en deelnemen aan beurzen
  • samenwerkingen aangaan buiten de grenzen
  • ...

Ook een specifieke vraag rond internationalisering? Contacteer ons gerust. Wij verbinden je met de juiste mensen in ons ledennetwerk en verdere afspraken worden onderling gemaakt.

Kortlopende missies

In de nabije toekomst wilt VKW Limburg op zoek gaan naar interessante groeiregio's voor haar leden. Wat kan uitmonden in kortlopende studietrips.

CONTACT

   Koen Hendrix
   directeur
 
   tel: 011 24 95 03
   email: koen.hendrix@vkwlimburg.be