industrie

Infosessie 'Ontwrichte Zones'

De federale overheid wil het toepassingsgebied van de steunmaatregel voor bedrijven gelegen in steunzones (‘ontwrichte zones’)* die investeren verruimen en verder versoepelen. VKW Limburg dringt hierop al een hele tijd aan. Binnenkort wordt een wetswijziging verwacht. Daarnaast zijn er recent enkele Limburgse locaties toegevoegd, zoals een aantal incubatoren en bedrijvencentra.

VKW Limburg organiseert hierover, samen met de overige partners in het Ondernemersplatform Limburg en in samenwerking met Agentschap Innoveren & Ondernemen, een gratis infosessie op maandag 19 maart om 15u in het auditorium Corda Campus in Hasselt, in de aanwezigheid van minister Johan Van Overtveldt.

Experten zullen de maatregel en de nakende uitbreidingen toelichten en u een concreet antwoord bieden op vragen als:

  • Wat kan deze steun concreet voor uw bedrijfbetekenen?
  • Welke inhoudelijke aanpassingen komen er?
  • Welke locaties in Limburg werden toegevoegd?
  • Hoe kan deze steun worden aangevraagd?
  • En komt uw investeringsproject in aanmerking?

Uw bedrijf investeert? En er komt personeel bij? Laat dan de 'Ontwrichte Zones'-steun niet liggen!

button-test

*Dankzij deze steunmaatregel wordt de loonkost gedurende 2 jaar verminderd met 4 à 5% voor extra jobs die gecreëerd worden als gevolg van nieuwe investeringen. KMO’s gelegen op bedrijventerrein komen in heel Limburg in aanmerking. Ook grote bedrijven die investeren in een nieuwe vestiging of hun producten of diensten diversifiëren komen in ongeveer de helft van de Limburgse gemeenten in aanmerking.

 

Locatie
Corda Campus nv
Kempische Steenweg 293/16
3500 Hasselt
Belgiƫ
Datum
2018-03-19T15:00:00
Tijd
2018-03-19T15:00:00
Aanmeld periode
2018-01-31T10:00:00  t/m  2018-03-18T17:00:00
Prijs