20210623 afb website

OCB geeft al fietsend een kijk op de werven in Beringen

We hebben er lang op moeten wachten maar de zon is terug in het land. Met de zomerse temperaturen in gedachten wil OCB haar leden dan ook nog eens fysiek samenbrengen. We nodigen jullie bij deze graag uit op woensdag 23 juni voor een fietstocht langs enkele actuele werven in Beringen.

OCB fietstocht langs actuele werven in Beringen
Woensdag 23 juni – 17u30

Er wordt hard gewerkt aan de infrastructuur in Beringen. Iedereen is al eens langs de nieuwe brug over het kanaal gepasseerd en ook in het stadscentrum en aan het nieuwe stadhuis is men grondig in de weer. Tel daar nog eens de bouw van woonproject Bleyck Park bij en je zit met een viertal actuele werven op zeer korte afstand in Beringen centrum.

Over die verschillende werven wil OCB haar leden graag wat dieper informeren. Tijdens een korte fietstocht – wij voorzien de fietsen – zullen we al deze werven aandoen, waar we op iedere locatie gedurende +- 20 minuten een toelichting krijgen van een betrokken projectverantwoordelijke. Zo kunnen we de avond vullen met anderhalf uur verduidelijking over de desbetreffende projecten.

Na de fietstocht verzamelen we terug bij Mia Mensa waar we jullie graag nog even laten netwerken met een drankje en enkele hapjes. Dit uiteraard conform de dan geldende maatregelen.

Wil jij meer te weten komen over de stand van zaken en komende fases van deze werven in Beringen? Kom dan zeker mee fietsen op woensdag 23 juni. Inschrijven kan gratis!

PROGRAMMA
17u30
    Ontvangst op parking Be-Mine
18u00    STIPT!: Vertrek per fiets in groep
18u10    Toelichting werf Bleyck Park door Inge Theunis – Theunis Vastgoed nv
18u40    Toelichting brug Albertkanaal door Jef Smits – Via T Albert / De Vlaamse Waterweg nv
19u10    Toelichting werven stadhuis en stadscentrum door Pieter Vander Graesen – Stad Beringen
19u40    Retour Be-Mine met afsluitende drink bij Mia Mensa
21u30    Einde

LOCATIE
Mia Mensa, be-MINE 19, 3582 Beringen

BENODIGDHEDEN
Mondmasker verplicht, stevig schoeisel is aangeraden! Fietshelm kan je meebrengen indien gewenst.

INSCHRIJVEN
Deze activiteit is gratis voor OCB-leden tot 2 personen per bedrijf. Niet-leden en vanaf de 3e persoon betalen 35 euro pp (excl. btw). Inschrijven kan tot en met maandag 21 juni. Kosteloos annuleren kan tot en met dinsdag 22 juni. Wie niet of te laat annuleert, zullen we een no-show-fee van 35 euro pp (excl. btw) aanrekenen.

Locatie
Mia Mensa
be-MINE 19
3582 Beringen

Datum
2021-06-23T17:30:00
Tijd
2021-06-23T17:30:00
Prijs
Gratis voor OCB-leden t.e.m. 2 personen. Niet-leden en vanaf de 3de persoon: €35 pp (excl. btw). No show fee: € 35 pp (excl. btw)