20180129_Nieuws

BMW van Osch nieuwe structurele partner van VKW Limburg

donderdag 25 januari 2018

VKW Limburg verwelkomt met BMW van Osch een nieuwe en 6de structurele partner die volledig aansluit bij ons DNA. Het partnership loopt over 3 jaren en is vooral gericht op visibiliteit van het premium merk bij ons selectief netwerk van eindbeslissers van Limburgse bedrijven. Het nieuwe partnership werd voor het eerst zichtbaar tijdens de Limburg Happening. Overige structurele partners van VKW Limburg zijn en blijven HR dienstverlener Acerta, Deloitte, ING, communicatiegroep RCA en VHS verzekeringen. Allen stuk voor stuk toonaangevend binnen hun vakdomein.

Welkom BMW van Osch !

Sinds een aantal jaren werkt VKW Limburg met erg gericht gekozen structurele partners die zijn werking ondersteunen. Met BMW van Osch komt er nu een 6de partner bij.

Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder van VKW Limburg: “We zijn erg blij met de komst van BMW van Osch als onze nieuwe structurele partner. Net als onze vijf bestaande partners sluiten ook zij perfect aan bij het DNA en de erg specifieke niche-doelgroep van VKW Limburg. BMW is marktleider in het premiumsegment. En onze doelgroep van eindbeslissers van Limburgse bedrijven, zou je gerust het ‘premium segment’ binnen ondernemend Limburg mogen noemen”,  knipoogt Ruben.

Met concessies in Hasselt, Halen en Tienen is de garage al meer dan vijftig jaar een begrip in Limburg en omstreken. van Osch werd recent overgenomen door de Limburgse autogroep Automotive & Mobility Invest (Delorge) van Peter Guelinckx. Samen vormen ze een groep met een omzet van 230 miljoen euro, 335 werknemers en een jaarlijkse verkoop van 7.600 nieuwe en tweedehands auto’s.

Leo Labie, algemeen directeur van Osch: “We geloven sterk in de synergiën van deze samenwerking. De kwalitatieve werking en doelgroep van VKW Limburg sluit nauw aan bij onze aanpak. ‘van Osch gaat verder’ is niet voor niets onze slogan sinds jaar en dag.

Of hoe rijplezier en het plezier van ondernemen naadloos kunnen samenvloeien.