afb website

Webinar 'Cyberveiligheid: ook voor jouw bedrijf een prioriteit'

WAT U ZEKER MOET WETEN!

De Vlaamse regering investeert in de digitale transformatie van onze economie. Een enorme opportuniteit om onze productiviteit een ongeziene boost te geven, maar dit maakt cyberveiligheid steeds belangrijker.

Naast een aantal zeer nuttige tools die online ter beschikking staan, stelt het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO) zelf een scala aan verbetertrajecten, advies en opleiding ter beschikking voor bedrijven.

Programma-adviseur Cyberveiligheid Patrick Hauspie van VLAIO geeft in dit webinar een overzicht van al de aangeboden ondersteuningsinstrumenten.

Hoe pak je Cyberveiligheid aan voor jouw bedrijf? Welke nuttige informatie kan ik online vinden? Wat als mijn bedrijf gehackt werd? Wat als mijn bedrijf slachtoffer is van phishing? Naast een antwoord op dit soort vragen, zal natuurlijk ook stilgestaan worden bij het subsidieaanbod. De CS-verbetertrajecten die dit jaar in gebruik genomen werden, laten bedrijven bijvoorbeeld toe hun maturiteit op vlak van Cyberveiligheid te verhogen en de kritische punten in hun beveiliging aan te pakken, met een steunpercentage van 45%.

PRAKTISCH

Cyberveiligheid: ook voor jouw bedrijf een prioriteit! | Live Webinar

Spreker: Patrick Hauspie (VLAIO)

Vrijdag 21 mei | 12u00 – 13u00

De kostprijs van dit webinar bedraagt €50 (excl btw). Enkele dagen voor het webinar ontvang je een bevestiging met een link naar het online webinar waar je kan deelnemen.

In samenwerking met:

Vlaio3

Locatie
OnlineDatum
2021-05-21T12:00:00
Tijd
2021-05-21T12:00:00
Prijs
€50 (excl btw)