hoofding website

Masterclass Groei

Lancering 3de editie

Na twee bijzonder succesvolle edities met een overall score van meer dan 95% lanceren wij versneld een derde editie voor groeibedrijven die geconfronteerd worden met   strategische keuzes.

De Masterclass Groei wordt gegeven door Geert Vanhees, sinds 2004 docent bij Vlerick in management programma’s rond business strategie, marketing en branding met speciaal voor KMO’s een opleiding groeistrategie in het programma ‘KMO Excellence’. Geert is marketing specialist met een dertigtal jaar ervaring in operationele- en strategische functies en staat bedrijven bij in hun groeistrategie, dat doet hij als Managing Partner van zijn bedrijf 4Growth.

Geert Vanhees staat bekend voor zijn ‘praktische theorie’ en kan terugvallen op zijn ervaring met meer dan 170 concreet uitgewerkte groeistrategieën in KMO’s. De Masterclass wordt dan ook gekenmerkt door zeer veel ervaringsuitwisseling in een bijzondere sfeer van openheid en discretie.

Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20. De doelgroep zijn ondernemers, bedrijfsleiders en managers die de nodige strategische beslissingen dienen te nemen op vlak van groei.

“Na de eerste sessie was ik geïnspireerd en geprikkeld door de kennis en werkwijze van Geert. Ik heb me mijn inschrijving zeker niet beklaagd. Elke sessie weer onmiddellijk bruikbare tips en taken voor onze organisatie” – Mieke Neven gedelegeerd bestuurder, Burocad nv

“Gestoeld door jarenlange ervaring kan Geert op een verstaanbare manier de juiste info overbrengen die je direct in de praktijk kan gebruiken in kleine en grote bedrijven” – Dirk Vander Mierde, site director, Datwyler Pharma Packaging Belgium

“De lessen geven je een bredere kijk op de strategie van je eigen bedrijf en leggen je eigen sterktes en zwaktes nog beter bloot. De lessen zijn ook voldoende interactief waardoor je veel bijleert van andere ondernemers en er is ruimte voor discussie” – Sofie Hiemeleers, HR director, Genker Plantencentrum

PROGRAMMA

Elke sessie betreft een voormiddag van 8 tot 12 uur in de vergaderzaal van VKW Limburg. We starten met een ontbijt en eindigen met een broodjeslunch.

Programma

LOCATIE

VKW Limburg, Kunstlaan 16, 3500 Hasselt

Het aantal deelnemers willen wij beperken tot 20 om zo de ervaringsuitwisseling te verhogen, gezien het om zeer praktische sessies gaat. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO portefeuille mogelijk. U ontvangt de details hiervoor op de factuur. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met woensdag 8 november 2017.

 

Locatie
VKW Limburg
Kunstlaan 16
3500 Hasselt
Belgiƫ
Datum
2018-01-25T08:00:00
Tijd
2018-01-25T08:00:00
Aanmeld periode
2017-09-04T15:00:00  t/m  2018-01-24T16:30:00
Prijs
€ 1800 (excl. 21% btw)