Indian Summer conference

Indian Summer Conference

Better Minds at Work organiseert samen met VKW Limburg aan het eind van de nazomer het Indian Summer Conference waarop eindbeslissers en HR professionals inspiratie opdoen voor een vooruitstrevend en proactief corporate wellbeing beleid. Kom meer te weten over een welzijnsbeleid dat je medewerkers fysiek en mentaal in hun kracht zet en hen prikkelt om ook zelf aan de slag te gaan.

Elke Geraerts start de avond met haar lezing No Guts No Glory waarbij ze haar inzichten deelt over wat nu precies werkenergie geeft. Ze reikt je handvatten aan om je medewerkers efficiënter (lees: meer focus en flow) en gelukkiger (lees: positievere en bewustere mindset) te maken en je leidinggevenden net een portie meer lef te geven. Het team van Better Minds at Work geeft verschillende boeiende speeddates zodat je een voorsmaak krijgt van onderwerpen die nu er toe doen op de werkvloer. 

Hoor daarnaast uit eerste hand de initiatieven voor welzijnsbeleid die in het Zomerakkoord zijn gegoten. Adviseurs Valérie Vervliet en Kathelijne Verboomen van het Kabinet Kris Peeters geven je een update welke acties rond stress preventie en burn-out coaching wettelijk verwacht worden van bedrijven.  

En geraak geïnspireerd door de getuigenis van CEO Bart Claes die bij JBC verschillende initiatieven uitrolt om veerkracht en werkpret van zijn medewerkers te verhogen. Ann De Bisschop, Directeur Corporate Identity en Wellbeing bij Medialaan vertelt enthousiast over hoe zij een welzijnsbeleid uitbouwde bij Medialaan. 

PROGRAMMA

15.30 - Ontvangst door het team van Better Minds at Work; maak kennis met onze teamleden en laat je alvast informeren en inspireren! 

16.30

  • Welkom door Koen Hendrix (VKW Limburg)
  • Lezing No Guts No Glory door Elke Geraerts 
  • Bart Claes, CEO JBC, spreekt over welzijnsinitiatieven bij JBC
  • Het Kabinet Kris Peeters informeert: Adviseurs Valérie Vervliet en Kathelijne Verboomen vertellen je over de implicaties van het Zomerakkoord voor je welzijnsbeleid
  • Ann De Bisschop vertelt over het welzijnsbeleid bij Medialaan

18.30 - Pauze met lekkere versnaperingen, aangeboden door Limburgse start-up SasaTime

19.00 - Maak kennis tijdens enkele speeddates met workshops van het team van Better Minds at Work

De speeddates bestaan uit verschillende korte workshops waarbij teamleden van Better Minds at Work je een voorsmaak geven van een aantal actuele thema's: 

  • MOVE YOUR BRAIN: Miet Leijssen doet je brein bewegen en geeft inzichten in hoe focus op de werkvloer echt te versterken.
  • LEIDERS MET LEF: Tom Dijckmans inspireert hoe je kan leiden met een extra portie lef. 
  • BOOST YOUR ENERGY: Dominique Monami vergelijkt onze jobs met topsport en prikkelt om fysieke en mentale energie op punt te zetten. 
  • DIGITAL DETOX: Florence Pérès toont waarom een digitale detox op en naast de werkvloer net leidt tot meer productiviteit en geluk. 

20.30 - Gezellige afronding

button-test

Locatie
Corda Campus nv
Kempische Steenweg 293/16
3500 Hasselt
Belgiƫ
Datum
2017-11-14T15:30:00
Tijd
2017-11-14T15:30:00
Aanmeld periode
2017-10-02T09:00:00  t/m  2017-11-13T12:00:00
Prijs