2019-2020 Mentaal Kapitalist afb. website

Mentaal kapitalist

ENERGIE, VEERKRACHT EN GELUK VERANKEREN BIJ JEZELF EN JE ORGANISATIE

ER IS IETS MIS
We zijn gezonder, leven langer en lijken vrijer dan ooit tevoren. En toch voelen we allemaal dat er iets mis is.

BREINCRISIS
De wereldgezondheidsorganisatie schat dat tegen 2020 depressie de meest voorkomende ziekte in Westerse landen wordt, nog boven hartfalen. En dan komt daar nu nog burn-out bovenop.

NU DUS
Laat je als eindbeslisser inspireren om jouw brein veerkrachtig te maken en je energie, productiviteit en mindset te verhogen.

VKW Limburg, Better Minds at Work & Motion to Balance organiseren een traject voor eindbeslissers en CXO’s om mentaal kapitalist te worden in hun organisatie. Met een aanpak gebaseerd op Mastermind sessies: van mindset naar actie: leren van elkaar, groep support, aanscherpen van persoonlijke en zakelijke skills en elkaar uitdagen op doelen. In een solutionfocused cultuur van leren aan en van de top, professioneel begeleid door Els Schepens, organisatiecoach bij Better Minds At Work.

Kort samengevat, een traject waar je perceptie-, gedragswijziging en zelfzorg centraal staan met deelnemers die durven delen in alle openheid en discretie.

PROGRAMMA

29 NOVEMBER 2019 - sessie 1
Mentaal kapitaal versie 3.0 - Elke Geraerts, doctor in psychologie en human capital expert 
Hoe maak je je brein veerkrachtiger en hoe vergroot je zo je mentaal kapitaal en dat van je medewerkers?

20 DECEMBER 2019 - sessie 2
Motion to Balance - Gert Vandeurzen, osteopaat
Lifestyle en energiemanagement met focus op controle: mentale, fysieke en fysiologische aspecten van stress en de weerslag op je ecologisch systeem.

24 JANUARI 2020 - sessie 3
Gezonde voeding - Karolien Rector, diëtiste/sportdiëtiste
Een korte wandeling naar de voedingswinkel, omdat je wandelt, maar ook omdat je heel wat leert over gezondheid en voeding. Met tal van weetjes over gezonde voeding, tips en proevertjes. Kortom; een nieuwe invulling van 'gezond netwerken'.

21 FEBRUARI 2020 - sessie 4
Je slaapkwaliteit als boost - Erik Franck, klinisch psycholoog en gedragstherapeut
Alles over slaap en praktische tips en tricks om je slaap te bevorderen.

20 MAART 2020 - sessie 5
De 5 G's - Ann De Bisschop, wellbeing consultant
Hoe zorg je voor Gelukkige, Gezonde, Gemotiveerde, Getalenteerde en Geïnformeerde leiders en medewerkers op de werkvloer?

19 JUNI 2020 - nazorgsessie


PRAKTISCH

Locatie: VKW Limburg, Kunstlaan 16 in Hasselt
Elke sessie (inclusief de wandelsessie) gaat door in de voormiddag van 8u00 tot 12u30. We starten met een gezondontbijt en eindigen met een lichte lunch. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 16.
Kosten: Deelname in de kosten bedraagt € 1500 (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk. U ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met maandag 4 november 2019.

Locatie
VKW Limburg
Kunstlaan 16
3500 Hasselt
Belgiƫ
Datum
2019-11-29T08:00:00
Tijd
2019-11-29T08:00:00
Prijs
€ 1500 (excl. btw)