Afb. website

Ambassadeur Excellent Familiebedrijf

Wist u dat familiebedrijven bijna 80% van de Limburgse ondernemingen vertegenwoordigen? En u dus mee de ruggengraat vormt van onze economie.

Het Expertisecentrum Familiebedrijven van VKW Limburg ondersteunt familiebedrijven al 12 jaar in hun verdere professionalisering. Samen met het Research Center for Entrepreneurship and Familiy Firms (RCEF, UHasselt) reiken we opnieuw de ‘Ambassadeur Excellent Familiebedrijf’ uit. Een onderscheiding die de beste familiebedrijven lauwert en neerzet als inspirerende rolmodellen. Midden december maken we de ‘Ambassadeurs’ bekend tijdens een groots Family Business Event.

Een deskundige en onafhankelijke jury selecteert uit de kandidaten maximaal 3 familiebedrijven die zich gedurende 2 jaar ‘Ambassadeur Excellent Familiebedrijf’ mogen noemen. Hierbij baseert de jury zich op bijgevoegde diepgaande en academisch onderbouwde vragenlijst.

Misschien bent u wel het Excellent Familiebedrijf waarnaar we op zoek zijn? Aarzel niet en stel u als familiebedrijf kandidaat via het invullen van bijgevoegde vragenlijst.

button lees meer.JPG

 

WIST JE DAT? ...

Meer dan drie kwart van de ondernemingen in België in familiehanden zijn en dat ze samen een derde van de totale toegevoegde waarde in ons land realiseren? In Vlaanderen, en meer in het bijzonder in Limburg, is zelfst bijna 80% van de ondernemingen een familiebedrijf. Meer dan ooit vormen zij de ruggengraat van onze economie.

 

CONTACT:

Koen Hendrix, directeur, VKW Limburg
T. 011 24 95 03 - koen.hendrix@vkwlimburg.be