wo 28 sep.

Seminarie: De CEO checklist voor groei 3.0

 • Wat?

  Seminarie

 • Waar?

  De Barrier

  Grote Baan 9 

  3530 Houthalen

 • Wanneer?

  28 september 2022


  08.45 - 12.00 uur

   

 • Prijs?

  Leden VKW Limburg: € 95 (excl. btw)

  Niet leden: € 120 (excl. btw)

JOUW MANAGEMENT VERVAT IN 100 VRAGEN

Wat zijn DE strategische vragen die een CEO zich VANDAAG moet stellen rond de manier waarop vandaag competitie wordt gewonnen. In 2015 presenteerde VKW de eerste CEO checklist voor groei. Nu, 7 jaar later, is deze lijst aan een volledige update toe.  

“Heel erg veel aandachtspunten bestonden 7 jaar geleden nog niet of in veel mindere mate. En zelfs de manier waarop strategie ontwikkeld moet worden, is drastisch veranderd. Het ontwikkelen van strategie op basis van een prognose is verleden tijd”, zegt Geert Vanhees, de strategisch adviseur achter deze vragenlijst. DE CEO checklist van vandaag moet veel meer rekening houden met management in turbulente tijden. “Tegelijk zijn voor een heel aantal modellen waarop CEO’s zich vroeger beriepen, een heel aantal betere alternatieve ontstaan, die ook veel praktischer zijn”.

Deze sessie gaat over alle nieuwe vragen die een CEO zich anno 2022 moet stellen om zijn bedrijf naar een stabiele competitieve positie te navigeren.

De vragen overlappen zo goed als alle cruciale aspecten van business strategie en zijn zowel gebaseerd op nieuwe academische kennis als op een ruime ervaring, meer dan 270 concrete groei- en innovatiestrategieën. Heel wat vragen worden gekaderd met extra academische kennis en praktische ervaring.

Elke deelnemer kan op zijn eigen cursusnota’s aanduiden welke aspecten onder controle zijn en welke men uit het oog is verloren of totaal nieuw zijn en dus aandacht zullen vragen. “Het is een verrassende en zelfs wat confronterende checklist geworden, maar dat is ook de echte waarde ervan”, zegt Geert Vanhees. “Handig zal ze vooral zijn, want met een 100-tal vragen heb je alles wat aandacht zou kunnen of moeten vragen”.

BESTEMD VOOR

CEO's, eigenaars en topmanagement

PROGRAMMA

 • 8.45 u. Onthaal
 • 9.00 u. Start seminarie
 • 12.00 u. Einde seminarie