NextGen Thursdays

 • Wat?

  community NextGen Thursdays

 • Waar?

  Thor Park
  André Dumontlaan 67
  3600 Genk

 • Wanneer?

  16 februari 2023
  27 april 2023

 • Prijs?

  € 175(excl. btw)

In een familiebedrijf komt vroeg of laat het thema familiale opvolging op tafel. Om een antwoord te vinden op bepaalde vragen organiseert VKW Limburg de NextGen Thursdays voor jongeren tussen 18-25 jaar

VKW Limburg zet al jarenlang sterk in op het adviseren en begeleiden van familiebedrijven in de verschillende levensfasen van de onderneming. En vroeg of laat komt de mogelijke overdracht naar een volgende generatie op tafel... NextGen Thursdays to the rescue! 

Van kinderen van ondernemers wordt vaak automatisch verwacht dat zij later een rol zullen opnemen in het familiebedrijf of zelfs gaan overnemen. Nochtans is dat niet altijd vanzelfsprekend voor een een of beide partijen. Nextgen Thursdays wil hierbij helpen door deze jongeren een platform te bieden dat kan dienen als klankbord. Want zij zitten zeker met heel wat vragen over een mogelijke toekomst voor hen binnen het familiebedrijf. 

Tijdens deze sessies komen inspirerende getuigenissen aan bod en is er heel wat ruimte voor ervaringsuitwisseling. Zo worden ze ondergedompeld in het verhaal van jonge ondernemers die voor dezelfde vraagstukken hebben gestaan en hun ervaringen willen delen, alsook experten die hun blik op de materie kunnen verruimen. 

PROGRAMMA

Elke sessie gaat door van 18.00-23.00 uur. We voorzien de ontvangst met streetfood.

 • 16/02/'23 sessie 1
 • 27/04/'23 sessie 2

Elke sessie nodigen we een spreker – een jonge ondernemer of een expert – uit die zijn of haar ervaringen wil delen en je kan helpen wegwijs te maken. Achteraf is er de mogelijkheid om te netwerken.