Masterclass digitale transformatie

 • Wat?

  Opleiding

 • Waar?

  VKW Limburg
  Kunstlaan 16
  3500 Hasselt

 • Wanneer?

  16 maart 2022
  16 mei 2022


  9u30 - 17u00

 • Prijs?

  € 1.950, 00 (excl. btw) 

Jouw bedrijf verzekeren van een duurzame toekomst dankzij digitale transformatie


Dat bedrijven dringend toe zijn aan een digitale inhaalbeweging, is ondertussen oud nieuws. Maar net daar ligt, volgens Wisemen, de échte uitdaging voor ondernemingen: zorgen dat die bits en bytes ook effectief bedrijfsdoelstellingen realiseren en zich vertalen in een concrete ROI. Digitalisering an sich is daarom ook geen échte bedrijfsdoelstelling. Het gaat nog steeds om nieuwe producten lanceren, nieuwe markten aanboren, een hogere retentie of klanttevredenheid… Maar veel bedrijven blijven daarbij echter voorzichtig opereren op terreinen die ze het beste kennen. Digitale transformatie is dé sleutel om je bedrijf te wapenen voor de toekomst. Op voorwaarde dat ze succesvol wordt toegepast. Deze masterclass duidt het cruciale verschil tussen digitalisering en digitale transformatie, en biedt de nodige handvaten om zelf aan de slag te gaan met digitale transformatie in je bedrijf.

Elk van de deelnemende bedrijven kan rekenen op een bedrijfsbezoek waarbij digitale strategen van Wisemen zich onderdompelen in de bedrijfscultuur en met sleutelfiguren spreken. Met als resultaat een analyse van de opportuniteiten en pijnpunten die dringend aandacht vragen.

In een laatste sessie voorzien we een klassikale terugkoppeling met inzichten en aandachtspunten uit de bedrijfsbezoeken. Ten slotte ontvang je de nodige tools om zelf aan de slag te gaan met digitale transformatie binnen je bedrijf.

PROGRAMMA

Elke sessie gaat door van 9u30 tot 17u00, met uitzondering van het bedrijfsbezoek. Deze praktische afspraken worden met elke deelnemer individueel gemaakt.

 • 16.03.22 Sessie 1: Wat is digitale transformatie?
 • Bedrijfsbezoek: Digitaal strategen van Wisemen nemen elke deelnemend bedrijf één dag onder de loep
 • 16.05.22 Sessie 2: Digitale transformatie in jouw bedrijf: hoe ga je aan de slag?

BESTEMD VOOR

Ondernemers, bedrijfsleiders en managers die de stap van digitalisering naar digitale transformatie willen zetten in hun bedrijf.