vr 18 okt

Executive intervisietraject voor voorzitter RvB/RvA

 • Wat?

  Intervisietraject

 • Waar?

  VKW Limburg

  Kunstlaan 16

  3500 Hasselt

 • Wanneer?

  Er wordt een gezamenlijke datum gezocht voor de kickoff en tijdens deze kickoff worden de momenten vastgelegd voor de volgende sessies.

  Elke sessie vindt plaats van 08.30 uur tot 12.00 uur.

 • Prijs?

  €995 (excl. btw) voor 6 sessies.

Ontwikkel uw leiderschap als voorzitter van de Raad van Bestuur of Advies

Stap mee in de exclusieve intervisiegroep: de sleutel tot innovatie en excellente besturing.

In dit tijdperk van voortdurende verandering en toenemende complexiteit is sterk leiderschap noodzakelijker dan ooit.

Als voorzitter van een raad van bestuur of raad van advies staat u aan het roer van een organisatie, bent u verantwoordelijk voor het sturen van strategieën en voor het waarborgen van duurzame groei. 

Maar wie ondersteunt u bij het navigeren doorheen deze uitdagingen?

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze intervisiegroep – een krachtig instrument dat speciaal is ontworpen voor leiders zoals u. Intervisie biedt u een unieke kans om uw leiderschap naar een hoger niveau te tillen door middel van collegiale consultatie en diepgaande reflectie

Bestemd voor

Er starten 2 intervisiegroepen met maximum 8 deelnemers per groep. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met de informatie en ervaringen (in dit verband ondertekenen de deelnemers een NDA). 

 • Intervisiegroep voorzitters Raden van Bestuur
  U bent onafhankelijke of familiale voorzitter van een actieve raad van bestuur van een (familie)bedrijf of organisatie.

 • Intervisiegroep voorzitters Raden van Advies
  U bent onafhankelijke voorzitter van een actieve Raad van Advies in een (familie)bedrijf met een zekere impact op de beslissingen.

Voorwaarden om deel te nemen:

Gezien de exclusiviteit en de wens om ook resultaat te boeken, zal er een (telefonische) intake plaatsvinden om een goede afstemming te bekomen tussen de verwachtingen van de deelnemer(s) en het opzet van het programma. Doel is immers ook een vertrouwelijke groep/community te creëren. Er wordt een gezamenlijke datum gezocht voor de kickoff en tijdens deze kickoff worden de momenten vastgelegd voor de volgende sessies. Instappen betekent ook deelnemen aan alle sessies gezien de groep beperkt wordt tot maximum 8 deelnemers per groep.