do 26 jan.

Seminarie: Een strategie bepalen brengt geen geld op, deze juist uitvoeren wel!

 • Wat?

  Seminarie

 • Waar?

  VKW Limburg - Zaal Groen

  Kunstlaan 16

  3500 Hasselt

 • Wanneer?

  26 januari 2023


  8.30 u. - 12.30 u.

   

 • Prijs?

  € 95 (excl. btw)

De waan van de dag weerhoudt veel ondernemers van de implementatie van hun strategie.

In crisistijden moeten bedrijven snel inspelen op veranderende situaties. Daarom moet de aandacht voor 20% naar de juiste strategie en voor 80% naar wendbare executie van de strategie gaan. Maar hoe doe je dat? Leer wat weinigen weten: hoe de juiste balans aan acties opbouwen!

U hebt vandaag hopelijk een strategie ontwikkeld. En de strategische doelstellingen vertaald naar concrete acties. Ongerealiseerde voornemens van 2022, mogen niet op een hoop gegooid worden met de initiatieven van 2023. Dat zou een veel te omvangrijke lijst opleveren.

Deze portfolio aan initiatieven maakt bedrijfsleiders en management terecht onzeker. Zijn strategische doelen juist vertaald naar acties? Zijn er niet te veel of eerder te weinig acties? Is er voldoende capaciteit in mijn organisatie? Zijn mijn doelstellingen realistisch en gebalanceerd? En heb ik een balans tussen initiatieven met verschillend risico’s, met verschillende horizonten, met verschillende strategische prioriteiten, rond voldoende verschillende doelen, … ?  Kan ik dat heel eenvoudig ontdekken? Ja dat kan.

Op basis van deze halve dag sessie over de executie van strategie maakt u gegarandeerd voor 2023 uw eigen gebalanceerde portfolio aan acties op. En u zal met zekerheid weten waarom dit het juiste actieplan is.

Uitvoering of prullenmand?

Met de uitvoering van uw strategie maakt u het verschil. Crisistijden vereisen dit! Welkom!

Bestemd voor

Ondernemers, bedrijfsleiders, CEO’s, alle managers.