20190911 Reünie JVKW Classic WEBSITE

Jong VKW Classic 2021

GA JE MEE OP WEG?

Prachtige routes, adembenemende locaties, mooie wagens, maar vooral geweldige mensen. Dat was in een notendop de eerste editie van onze Jong VKW Classic. Een Classic Car-event met een ongedwongen sfeer binnen het typische VKW kader. Dit jaar hopen we daar nog enkele superlatieven aan toe te voegen en daarom nodigt het bestuur van Jong VKW Limburg jou van harte uit op de tweede editie van onze Jong VKW Classic!

Op donderdag 26 augustus 2021 geven we opnieuw het startschot voor deze tweedaagse rally, die je meeneemt langs de mooiste plekjes van de regio. Voor het uitstippelen en organiseren van de route hebben we immers beroep gedaan op een professional die reeds jarenlange ervaring heeft met het organiseren van klassieke autorally’s. We zijn er dus van overtuigd dat deze tot in de puntjes verzorgd is en zal zorgen voor een fantastische rijervaring. Naast de wedstrijd, ligt natuurlijk ook de focus op de verbinding en ontmoeting tussen deelnemers.

En cours de route voorzien we twee lunches en versnaperingen. Donderdagnamiddag verwelkomt Hotel Winselerhof ons met een aperitief, diner en drink in de bar. Na een luxueuze hotelovernachting in dit prachtige kader, zwaaien we af met een stevig ontbijt. Van daaruit gaat het richting eindmeet op zaterdagmiddag, waar enkele mooie prijzen wachten om uitgedeeld te worden.

Graag even de sfeer opsnuiven? Kijk dan zeker eens naar ons fotoverslag of bekijk hieronder de aftermovie.

Overtuigd? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is immers beperkt tot 60 deelnemers en 30 klassieke wagens.

PRAKTISCH

We starten donderdag 26 augustus 2021 rond 8u30 en eindigen vrijdag 27 augustus 2021 om 14u. Overnachting is voorzien in hotel Winselerhof in Landgraaf.

 • We bieden 2 opties om in te schrijven:
  • Ofwel als ploeg.
  • Ofwel alleen. In dat geval koppelt het bestuur van Jong VKW Limburg jou met een rijder of bijrijder.
   Je kan aangeven of je zelf wenst te rijden met jouw klassieke wagen, of dat je als bijrijder wilt deelnemen.
 • Deelnameprijs: €385 pp (exclusief btw). Indien je een single room wenst, wordt hiervoor een surplus van €85 (exclusief btw) aangerekend.
 • Geen succesvolle rally zonder praktische benodigdheden, dus ook deze behoren tot het pakket.
 • Deze activiteit is zowel voor leden van Jong VKW als VKW Limburg, maar ook potentiële leden zijn welkom.
Locatie
Datum
2021-08-26T08:30:00
Tijd
2021-08-26T08:30:00
Prijs
€ 385,00 (excl. btw) + € 85,00 (excl. btw) single room