20210618 Webinar Innovatiesteur AFB WEBSITE

Webinar 'Subsidies voor innovatie: haal er het maximale uit'

WAT JE ZEKER MOET WETEN!

Vlaanderen voorziet heel wat directe innovatiesteun voor bedrijven voor de uitvoering van innovatieve projecten, met een steunpercentage van minimum 25% en steunbedragen die gaan van enkele tienduizenden tot enkele honderdduizenden euro’s. Daarbij kan het gaan om kennisverwerving via onderzoeksprojecten, maar ook over het realiseren van concrete businesscases om je bedrijf te versterken met een ontwikkelingstraject.

Uit een analyse van VKW Limburg eerder dit jaar bleek echter dat Limburgse bedrijven van deze steunmogelijkheden nog veel te weinig gebruik maken en zo best wat kansen laten liggen. Nochtans zijn er jaarlijks tal van bedrijven - van starters over kleine ondernemingen tot middelgrote- en grote ondernemingen - die met succes hun eerste aanvraag indienen bij VLAIO.

Daarom organiseren we dit webinar waar collega-ondernemer Jochen Schuermans van Roartis vertelt hoe zij recent hun eerste steuntraject hebben gerealiseerd. Lokale bedrijfsadviseur Marc Sevenants van het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO) geeft daarnaast talloze tips hoe je als bedrijf het maximale kan halen uit innovatiesubsidies en zoomt daarbij concreet in op de mogelijkheden voor ontwikkelingsprojecten.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen? Wat is de grootteorde van subsidies? Welke templates dienen ingevuld te worden? Hoe dien je praktisch een project in? Hoe verloopt het evaluatieproces en welke ondersteuning kan je verwachten van VLAIO? Al deze vragen komen uiteraard aan bod.

PRAKTISCH
Subsidies voor innovatie: haal er het maximale uit | Live Webinar

  • Sprekers: Marc Sevenants (VLAIO)
  • Getuigenis door Jochen Schuermans, Founder & CEO van Roartis
  • Vrijdag 18 juni | 12u00 – 13u00

De kostprijs van dit webinar bedraagt €50. Enkele dagen voor het webinar ontvang je een bevestiging met een link naar het online webinar

Vlaio3

WEBINAR

Locatie
OnlineDatum
2021-06-18T12:00:00
Tijd
2021-06-18T12:00:00
Prijs
€ 50 excl btw