Captains 4 the future_afb website

Captains 4 the Future! met Jean-Jacques Velkeniers

Als ondernemer/bedrijfsleider sta je constant mee aan het roer van je bedrijfKoers uitstippelen. Navigeren. Richting geven.

Jouw uitdagingen waren zelden zo groot als vandaag. VKW Limburg wil je hierin ook nu optimaal bijstaan als ‘compagnon de route’.

Ons nieuwe initiatief ‘Captains 4 the Future!’ biedt jou de gelegenheid om te leren van de ‘lessons learned’ van boeiende ‘captains of industry’ en in kleine kring nieuwe contacten te leggen en ervaringen te delen.

De wind kan je immers niet veranderen, de stand van de zeilen wel.

SPREKER VOOR DEZE SESSIE

jj jpg

Jean-Jacques Velkeniers | 16.06.2021
Oprichter van Manmark en voormalig Vice President Marketing Europe en Business Unit President Western Europe bij AB Inbev

PROGRAMMA
18u30    Ontvangst en onmiddellijk aan tafel
18u45    Maaltijd aan tafel
19u15     Korte voorstellingsronde (wie ben ik/mijn bedrijf en lessons learned)
19u45    Lessons learned door Jean-Jacques Velkeniers
20u30    Ervaringsuitwisseling over het thema
21u00    Einde

WIE IS JEAN-JACQUES VELKENIERS?
Jean-Jacques (Hasselt, °1972) kende een erg knappe carrière binnen AB Inbev, waar hij het als marketeer schopte tot Vice President Marketing Europe en daarna doorgroeide tot general manager en Business Unit President Western Europe werd. In 2019 ontving hij de prestigieuze titel ‘Master Marketeer’ van de Belgian Association of Marketing (B.A.M.) voor zijn opgemerkte carrière van 20 jaar als drijvende kracht achter de succesvolle marketingcampagnes bij de internationale bierbrouwer. Momenteel staat hij aan het hoofd van Manmark, een adviesbureau op vlak van marketing en strategisch (algemeen) management, waarvan hij zelf de oprichter is (www.manmark.be)

PRAKTISCH
Schrijf je snel in zodat je deelname verzekerd is.

Deelname in de kosten bedraagt €75 p.p. (excl. btw). Je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met drie dagen voor de sessie. 

Locatie
VKW Pop Up
Kunstlaan 16
3500 Hasselt

Datum
2021-06-16T18:30:00
Tijd
2021-06-16T18:30:00
Prijs
Deelname: €75 p.p. excl. btw