20210527 afb website

OCHH: Fietstocht langs knelpunten Noord-Zuid

Mobiliteit is binnen Houthalen-Helchteren al jarenlang een heet hangijzer. Dat de Grote Baan en de Noord-Zuidverbinding aangepast moeten worden is duidelijk, maar hoe men dat exact zal doen is nog niet duidelijk. Wordt het tracé A2, A3 of A4? Of gaat men voor een combinatiealternatief Ax of Ay? Wordt het een omleiding of een doorsteek door Houthalen? Allemaal vragen waarop dit jaar een antwoord moet komen. Ieder tracé heeft voordelen, maar toch zijn er ook knelpunten.

Om inzicht te krijgen in die knelpunten en mogelijke tracés van de Noord-Zuid, organiseert OCHH op donderdag 27 mei in de avond een fietstocht. Tijdens deze tocht zal op een aantal knooppunten halt gehouden worden, waarbij medewerkers van Studio NZL duiding zullen geven omtrent de mogelijke pistes bij ieder punt. Wees er zeker bij tijdens dit coronaveilig infomoment in open lucht.

Fietstocht langs knelpunten Noord-Zuid – toelichting studiebureau NZL
Donderdag 27 mei 2021 – 17u30

We verzamelen op de parking van Grafityp. Waarna we samen op de fiets stappen. Wij voorzien huurfietsen, dus je hoeft zelf geen eigen fiets mee te brengen, maar het mag uiteraard wel als je dat wenst. Na een tocht van een goed uurtje, zullen we de avond afsluiten met een drankje en klein hapje op het terras van brouwerij Ter Dolen. Omstreeks 21u fietsen we dan gezamenlijk terug naar Grafityp.

Ben je geïnteresseerd om meer inzicht te verwerven in de knelpunten van de Noord-Zuid? Of wil je gewoon je collega-ondernemers uit Houthalen nog eens terugzien tijdens een ontspannende fietstocht?

PROGRAMMA
17u30  Samenkomst op parking Grafityp
18u00  Start fietstocht langs verschillende knelpunten Grote Baan / Noord-Zuid
             Toelichting door Mieke Bex & Koen Van Den Troost, studio NZL
19u15  Afsluitende drink met kleine hapjes bij Brouwerij Ter Dolen
21u00  Terugrit naar Grafityp
21u30  Einde

LOCATIE
Parking Grafityp, ingang via Stationsstraat 43 - Houthalen-Helchteren

BENODIGDHEDEN
We raden een fluo hesje aan, fietshelm kan je meebrengen indien gewenst. Vergeet ook je mondmasker niet!

INSCHRIJVEN
De deelname voor leden (t.e.m 2 personen) is gratis. Derde personen en niet-leden betalen €35 p.p. (excl. btw). Inschrijven kan tot en met dinsdag 25 mei. Kosteloos annuleren kan door te verwittigen via telefoon of mail, en dit voor woensdag 26 mei om 12u00. Wie niet of laattijdig annuleert, zullen we een no-show-fee van €35 (excl. btw) in rekening brengen.

 

2021 sponsors

Locatie
Parking Grafityp
ingang via Stationsstraat 43
3530 Houthalen-Helchteren

Datum
2021-05-27T17:30:00
Tijd
2021-05-27T17:30:00
Prijs
Leden (t.e.m. 2 personen): gratis. Derde personen en niet-leden: €35 (excl. btw) p.p. No show fee: €35 (excl. btw)