20210525 afb website

OLHZ: Golfinitiatie bij Golfforum

Het coronavirus heeft een zware impact gehad op de activiteitenkalender van OLHZ. Zo zagen we ons onlangs nog genoodzaakt om onze wandeling nabij domein Bovy met toelichting van De Winning uit te stellen. Maar vandaag informeren we jullie over een ander coronaproof initiatief wat reeds op onze planning stond.

We nodigen jullie bij deze dan ook graag uit voor een informele golfinitiatie bij ons OLHZ-lid Golfforum op dinsdag 25 mei in de avond.

Golfinitiatie bij Golfforum Lummen
Dinsdag 25 mei – 17u30

Gedurende ruim anderhalf uur zullen we kennismaken met de basistechnieken van de golfsport. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie kunnen!

Na de inspanning volgt de ontspanning. We willen de avond graag afsluiten met een gezellig diner. Dit uiteraard volledig conform de maatregelen van dat moment (op het terras aan tafels van 4 personen). Bij de inschrijving kan je kiezen tussen een vlees- of visgerecht. Mocht jij enkel de golfinitiatie willen bijwonen, kan dat uiteraard ook.

Schuilt in jou een natuurtalent zoals Tiger Woods, of beperk je je beter tot minigolf? Het zal op 25 mei allemaal duidelijk worden. Wij kijken er met OLHZ alvast naar uit om jullie terug in groep te mogen ontvangen!

Wil jij er graag bijzijn tijdens onze golfinitiatie? Haast je dan om je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt! 

PROGRAMMA
17u30  Ontvangst met welkomstdrankje
18u00  Verwelkoming  door Wouter Rutten, voorzitter OLHZ
18u10  Start golfinitiatie in drie groepen van 10 personen
20u00  Afsluitend diner - volgens de actuele coronamaatregelen
21u30 Einde

LOCATIE
Golfweg 1, 3560 Lummen

DRESSCODE
Plat schoeisel is verplicht! Qua kledij kies je best iets waar je vlot in kan bewegen. Vergeet uiteraard ook je mondmasker niet!

INSCHRIJVEN
Er is een deelnemerslimiet van 30 personen voor deze activiteit, snel inschrijven is dus de boodschap!

Vermits de beperkte plaatsen, is deze initiatie voorbehouden voor OLHZ-leden (t.e.m. 2 personen per bedrijf). Derde personen en niet-leden kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst. Mochten er resterende plaatsen beschikbaar zijn, worden zij verwittigd zodat ze alsnog kunnen deelnemen.

Leden (t.e.m. 2 personen) betalen €30 p.p. (excl. btw). Derde personen en niet-leden betalen €60 p.p. (excl. btw). Inschrijven kan tot en met maandag 24 mei. Kosteloos annuleren kan door te verwittigen via telefoon of mail, en dit voor maandag 24 mei om 12u00. Wie niet of laattijdig annuleert, zullen we een no-show-fee van €60 (excl. btw) in rekening brengen.

* In het geval van slechte weersvooruitzichten, behouden we de mogelijkheid om de activiteit een dag voordien te annuleren. 

 

 

2020 sponsors OLHZ website

Locatie
Golfforum
Golfweg 1
3560 Lummen

Datum
2021-05-25T17:30:00
Tijd
2021-05-25T17:30:00
Prijs