20210519 webinar 5G_website

Webinar 'Het 5G netwerk: What’s in it for business?'

Is het 5G netwerk niet meer of minder dan een snellere versie van het huidige 4G? …Better think again! Het 5G netwerk opent een brede waaier aan nieuwe toepassingsmogelijkheden. Een netwerk dat vele malen meer betrouwbaar is dan 4G en (zeker) WiFi. Dat meer veiligheid garandeert. Dat toelaat om ontelbare smart devices en sensoren in bedrijven te verbinden aan (externe) computerkracht. En je kan met deze technologie naast een landdekkend netwerk ook mobiele private netwerken bouwen.

De mogelijkheden voor de bedrijfswereld zijn haast onbeperkt, zo zal spreker Stijn Bijnens (CEO Cegeka) ons kunnen illustreren tijdens het webinar. Met mobiele ecosystemen maakt het 5G netwerk de weg vrij voor smart enterprises waarbij grote sprongen kunnen gemaakt worden op het vlak operationele en kostenefficiëntie en betrouwbaarheid. De vooruitgang die 5G op verschillende vlakken brengt, maakt als totaalplaatje dat de toepassingsmogelijkheden exponentieel stijgen.

Ben jij ook benieuwd wat het 5G netwerk binnen jouw bedrijf of sector als (r)evolutie kan brengen? En welke opportuniteiten daar voor jou concreet kunnen liggen? Stijn Bijnens kan dit als geen ander toelichten in begrijpbare taal en duiden aan de hand van concrete voorbeelden.

Een webinar om niet aan je voorbij te laten gaan, dat staat vast!

Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 24u voor aanvang van het webinar. Enkele dagen voor het webinar ontvang je een bevestiging met de link naar het online webinar waar je kan deelnemen.

Locatie
OnlineDatum
2021-05-19T11:00:00
Tijd
2021-05-19T11:00:00
Prijs
€ 50 (excl. btw)