Heading WEBSITE

VKW Limburg Bedrijvenloop 2021

Door het alom bekende virus kon Genk Loopt jammer genoeg niet in zijn gekende versie plaatsvinden in 2020. Maar niet getreurd, in samenspraak met de Stad Genk werd er beslist om er dit jaar opnieuw tegenaan te gaan!

Om geen valse hoop te creëren, komt Genk Loopt op de proppen met een aangepaste versie. Dit betekent concreet dat er een editie komt van 9 dagen lang (8 t.e.m. 16 mei 2021) waar sportievelingen zowel individueel, in bubbel, in familieverband of in bedrijfsverband kunnen deelnemen.

Er komt dit jaar dus opnieuw een VKW Limburg Bedrijfsloop! Want ook VKW Limburg wil het sociaal contact tussen de werknemers van verschillende bedrijven stimuleren. Hoe lang heb je - weliswaar op veilige afstand - je collega’s niet meer gezien, laat staan gesport of face-to-face bijgepraat? Wel, het is net dat wat VKW Limburg en Genk Loopt terug mogelijk willen maken.

Daarom zijn er momenteel 2 data, zondag 09/05 en zaterdag 15/05, geprikt in de week van ‘Genk Loopt’ waarbij bedrijven zich per slot van 4 personen kunnen inschrijven. Hierbij is er de keuze tussen 5 of 10 kilometer of 10 mijl. Dit uiteraard met een afzonderlijk eindklassement voor het sportiefste bedrijf van Limburg (bij zowel +50 medewerkers als - 50 medewerkers).

Meer info volgt begin maart. Noteer alvast één van beide data voor je bedrijf in de agenda en doe zo mee aan Genk Loopt 2021. Samen met u kijken wij uit naar een coronaproof alternatief!


INSCHRIJVEN?

Krijg je bij het lezen alvast goesting om deel te nemen? Reserveer dan alvast je startbewijs met een mailtje naar iris.raymakers@vkwlimburg.be zodat je met je bedrijf zeker bent van deelname.

Locatie
GenkDatum
2021-05-08T10:00:00
Tijd
2021-05-08T10:00:00
Prijs