202010301 Afb. website OBM Annelies Verlinden_2

Webinar met minister Annelies Verlinden

Voor het grote publiek was Annelies Verlinden nog vrijwel onbekend toen ze in oktober werd aangesteld als minister van o.a. Binnenlandse Zaken. De advocate die o.a. de Belgische Staat verdedigde in het Arco-dossier werd als wit konijn uit de CD&V-hoed getoverd tijdens de jongste federale regeringsvorming. Op 1 maart - dan ongeveer 5 maanden in haar ambt - geeft VKW Limburg minister Verlinden graag het forum tijdens een exclusief webinar voor de Limburgse ondernemers.

In deze online meeting zal minister Verlinden een inkijk geven in haar federale beleidsplan, waarbij de nodige aandacht geschonken wordt aan de bestrijding van het coronavirus en de toekomst van onze Belgische én Limburgse bedrijven.

Kortom, mis deze persoonlijke uiteenzetting niet en wees er – van op afstand – zeker bij op maandag 1 maart. Heeft u een specifieke vraag die u op voorhand aan de minister wil voorleggen? Geef het zeker aan in het inschrijvingsformulier.

Locatie
OnlineDatum
2021-03-01T19:30:00
Tijd
2021-03-01T19:30:00
Prijs
GRATIS

Persoonlijke gegevens

Schrijf eerst jezelf in, verzend deze inschrijving. Nadien kan je pas een extra deelnemer zoals partner of zakenrelatie inschrijven.
Inschrijving:
mezelf
partner/echtgeno(o)t(e)
zakenrelatie of collega
Voornaam*):
Achternaam*):
Functie:
Bedrijf*):
Adres:
Postcode:
Gemeente:
Ondernemingsnummer:
Tel./GSM*):
E-mail*):
PO nummer:
Ondernemingsnummer t.b.v. facturatie:
Afwijkende afspraken m.b.t. facturatie:
Ja
Nee
Vraag voor de minister:
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien via mediakanalen kan worden gebruikt.  
Verder worden uw gegevens gebruikt conform de lidmaatschapsvoorwaarden.