20210120 afb website

Jong VKW Café @ home

VRAGEN STAAT VRIJ MET MONARD LAW | Online wijndegustatie & netwerking

In december organiseerden we onze allereerste editie van Jong VKW Café @ Home. En met succes, de bieren van Jef Cornelissen werden gesmaakt en er werd gezellig (ja online) genetwerkt! Op 20 januari doen we dat graag nog eens over, maar geven we er weer een andere draai aan. Zo voorzien we deze keer twee heerlijke Italiaanse wijnen en delicatessen, aangeboden door Burgio, en zullen we afwisselend speeddaten in een virtuele break-out room.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om al jouw juridische vragen voor te leggen aan een expert van Monard Law in een 1-op-1 break-out sessie met een wijntje in de hand. Overweeg je een bedrijfsovername? Geraak je niet wijs uit de diverse corona regels? Wil je afscheid nemen van iemand in je team? Worstel je met GDPR? Zit je met een discussie waarvan je vreest dat die voor de rechtbank kan eindigen? Wil je weten hoe je je beter kan voorbereiden op overheidsopdrachten? Wil je geld ophalen met je startup? Of zit je met een andere juridische vraag voor jouw onderneming? Grijp dan nu je kans en stuur jouw vraag voor Monard Law ten laatste maandag 18 januari door naar sophie.siborgs@vkwlimburg.be. Monard Law zorgt er dan voor dat je op 20 januari met de juiste expert in contact komt.

Indien je geen juridisch vraagstuk hebt maar wel graag wil netwerken, ben je uiteraard ook meer dan welkom. Je kan dan tussen de wijnproeverij door speeddaten met andere jong VKW’ers, net als tijdens onze eerste editie.

PRAKTISCH
19u00: Welkom
19u10: Start
Afwisselend wijndegustatie en 1-op-1-speeddaten in virtuele break out rooms
Wijndegustatie aangeboden door Burgio Vini e gastronomia en onder leiding van Fabio Celli, eigenaar wijndomein Montepertini
Eventueel 1-op-1 gesprek met een juridisch expert van Monard Law
21u00: Einde

Het wijnpakket zal bij jou thuis geleverd worden vanaf 18 januari. Gelieve in het inschrijvingsformulier dus zeker aan te geven op welk adres dit geleverd mag worden. Bestellen kan tot en met 15 januari. Let op: je kan maximum 1 pakket per persoon bestellen. Deze activiteit zit inbegrepen in het lidmaatschap van Jong VKW Limburg en is dus kosteloos.

Ben je geen lid van Jong VKW, maar wil je wel graag deelnemen? Dan kan dat voor €20.

Locatie
Datum
2021-01-20T19:00:00
Tijd
2021-01-20T19:00:00
Prijs
Deze activiteit zit inbegrepen in het lidmaatschap van Jong VKW Limburg en is kosteloos. Niet-lid: € 20 (excl. btw)