VKW is positief met Cordium HEADING WEBSITE

VKW is positief met Cordium

woensdag 09 juni 2021

VKW Limburg gaat in deze b(iz)arre tijden op zoek naar positiviteit. Ondernemers tonen tonnen weerbaarheid en creativiteit. Bedrijven slagen er wonderwel in zich heruit te vinden. VKW pakt daarom uit met positieve verhalen die misschien het grote nieuws (nog) niet haalden en viert zo sterk Limburgs ondernemerschap. Als hart onder de riem voor onze leden-bedrijven. Als symbool voor de Limburgse wendbaarheid en veerkracht van al onze ondernemers en hun mensen. Stuk voor stuk ‘Helden van de Limburgse economie’. 


CORDIUM PAKT UIT MET PRIMEUR: CORAVAN, HET EERSTE MOBIELE KANTOOR

Cordium pakt uit met de ‘Coravan’, een gloednieuwe mobiele werkplek waarmee de huisvestingsmaatschappij deze zomer alle 3.664 sociale huurders in haar wijken zal bezoeken. Bedoeling is om zo alle huurders laagdrempelig én coronaproof te ontmoeten en te informeren. 

Na meer dan de helft van haar 65-jarige bewoners op te bellen en na te gaan of de oudste en alleenstaande bewoners hulp nodig hadden in coronatijden, komt Cordium nu met een nieuwe actie voor haar bewoners: een werkplek op wielen. Alain Bielen, directeur Cordium: “De ‘Cor’ in Coravan staat niet alleen voor Cordium, maar ook voor corona. Met deze Coravan kunnen alle Cordium-medewerkers zich eenvoudig verplaatsen naar de huurders wanneer hier nood aan is. Met de Coravan willen we samenwerken met huurders in én aan hun woonwijk.”

Cordium zal de Coravan in de toekomst inzetten voor informatievergaderingen voor huurders, werfvergaderingen, mobiele loketdagen in wijken, inhuldigingen van nieuwe of gerenoveerde woonwijken, wijkfeesten,… .

Cordium bouwt en beheert als sociale huisvestingsmaatschappij sociale huurwoningen in Alken, Bilzen, Hoeselt, Kortessem, Kuringen, Kermt en Sint-Lambrechts-Herk. In totaal verhuurt Cordium 1682 woningen aan 3664 huurders.

Button Meer positieve verhalen