2021 OTH WEBSITE

Onderhandelen tot de handdruk

VAN GELIJK HEBBEN NAAR GELIJK KRIJGEN

Gelijk hebben is vaak het probleem niet. Gelijk krijgen, dat is de kunst. Maar hoe overtuig je de ander van je gelijk? Hoe groei je uit tot een toponderhandelaar?

Elke dag staan we voor de uitdaging om anderen te overtuigen, op het werk, maar ook privé. Wie niet goed onderhandelt, laat veel kansen liggen. En zo gaat veel waarde verloren: een klant, collega, partner die je verliest na een misgelopen onderhandeling, een slechte deal en verlies van winst en marge omdat de tegenpartij beter negotieert. Degenen die niet weten hoe ze andere mensen kunnen meekrijgen, lopen het risico dat ze hun doelstellingen niet kunnen realiseren.

Prof. Dr. Dirk Van Poucke is dé toonaangevende spreker wat betreft onderhandelen en beïnvloeden en geeft al ruim 20 jaar resultaatgerichte opleidingen en trainingen in negotiatie-technieken. Hij is een gepassioneerd lesgever die zijn uitgebreide praktijk koppelt aan een grote wetenschappelijke kennis. Zijn interactieve sessies met veel oefeningen, praktijkvoorbeelden en cases staan garant voor succes.

Bestemd voor
Ondernemers, bedrijfsleiders en managers die geconfronteerd worden met belangrijke onderhandelingen voor het bedrijf met als doel een sterke deal te maken.

PROGRAMMA

Dinsdag 23 maart 2021
Onderhandelen in een competitieve omgeving

Woensdag 24 maart 2021
Onderhandelen met moeilijke opponenten

Dinsdag 11 mei 2021
Commercieel onderhandelen, onderhandelingsgedrag en emoties

Woensdag 12 mei 2021
Biedmanagement. Tenders, aanbestedingen, veilingen en R.F.Q.'s

Dinsdag 8 juni 2021
Invloed, beïnvloeding en lobbying

Woensdag 9 juni 2021
Complexe onderhandelingen en macht

PRAKTISCH

Elke sessie gaat door van 9u30 tot 17u30. Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar vanaf 9 uur. ’s Middags voorzien we een lichte lunch.

Onze vergaderzalen zijn volledig coronaproof ingericht. Iedereen zit op 1.5m van elkaar, looprichtingen zijn aangegeven, onze zalen worden voldoende verlucht, er is ontsmettende handgel, maaltijden worden apart voorzien en onze zalen en sanitair worden regelmatig grondig gereinigd en ontsmet.

De kostprijs bedraagt € 4.595  (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met vrijdag 19 februari 2021.

Confidentialiteit en een open sfeer zijn de belangrijkste voorwaarden voor het welslagen van de sessies. In geval van deelnemers uit dezelfde sector zal steeds de eerst aangemelde deelnemer gecontacteerd worden.

Zelfs welpjes van de scouts leren bij van prof. Dr. Dirk Van Poucke:

Locatie
VKW Limburg Pop-Up
Kunstlaan 16
3500 Hasselt
België
Datum
2021-03-23T09:00:00
Tijd
2021-03-23T09:00:00
Prijs
€ 4.595,00 (excl. btw)