VKW is positief Buildinqs group HEADING WEBSITE

VKW is positief met Buildinqs group

dinsdag 26 januari 2021

VKW Limburg gaat in deze b(iz)arre tijden op zoek naar positiviteit. Ondernemers tonen tonnen weerbaarheid en creativiteit. Bedrijven slagen er wonderwel in zich heruit te vinden. VKW pakt daarom uit met positieve verhalen die misschien het grote nieuws (nog) niet haalden en viert zo sterk Limburgs ondernemerschap. Als hart onder de riem voor onze leden-bedrijven. Als symbool voor de Limburgse wendbaarheid en veerkracht van al onze ondernemers en hun mensen. Stuk voor stuk ‘Helden van de Limburgse economie’. 


DE BEZIGE BIJ SLAAT VLEUGELS UIT EN WORDT BUILDINQS GROUP

Eind 2020 gaf Wim Verstraten een nieuwe wending aan z’n ondernemersbestaan.  Samen met z’n partner nam hij De Bezige Bij in Houthalen over. Een bedrijf gespecialiseerd in preventief onderhoud en herstelwerken in winkel- en kantoorpanden. Daarvoor werkte hij als Operationeel Directeur Franchise bij Carrefour Belgium. In 2010 werd hij zelfstandig eigenaar van de Carrefour market in Houthalen die hij in 2020 verkocht.  En dat het ondernemerskoppel ambitie heeft, blijkt uit de nieuwe wind en een nieuwe naam: Buildinqs group.

Wim Verstraten over de naamsverandering: “Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring, wat in deze tijd en deze specifieke sector erg bijzonder is. Tegelijkertijd dekt de naam niet langer de lading. Wij willen ons niet zozeer profileren als een bedrijf voor onderhoud en herstelwerk, maar als een betrokken, betrouwbare en flexibele partner die alle zorgen rondom bedrijfsmatig vastgoed uit handen neemt. Uit de naam Buildinqs group komt duidelijk naar voren waar wij onze meerwaarde leveren. Of het nu gaat om een winkelpand, kantoor of bankgebouw, wij voelen ons overal thuis.”

En deze naamsverandering brengt uiteraard ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl met zich mee. Wat meteen voor een frisse wind in het bedrijf zorgt.

Verstraten kent als pandeigenaar de uitdagingen waarmee eigenaars dagelijks geconfronteerd worden: “In een gemiddelde supermarkt of bankgebouw gaat veel stuk. Denk bijvoorbeeld aan een defecte kassa, een beschadigd hek op de parking of een daklekkage. Maar wie kan je dan bellen? Een traditioneel aannemersbedrijf is niet voldoende flexibel. En een ‘klusjesman’ mist vaak een goed netwerk of de expertise die nodig is voor de B2B-sector. Met Buildinqs group vullen wij dat hiaat. Wij kennen de uitdagingen waarmee ondernemers, winkeliers en gebouwbeheerders worden geconfronteerd uit eigen ervaring en hebben dezelfde ‘retailmentaliteit’ als onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze nieuwe slogan: “Ontzorgen is ons vak”.

Sterk werk als je het aan ons vraagt. Dit krijgt ongetwijfeld een mooi vervolg…

Button Meer positieve verhalen