2020-2021 JVKW café @ home WEBSITE

Jong VKW Café @ home

ONDERNEMERSVERHALEN TUSSEN POT EN PINT | Online beer tasting & netwerking

Normaal gezien startten we in november met ons nieuw initiatief, Jong VKW Café. In een kleine gezellige kring netwerken tussen pot en pint. Helaas zal dat niet kunnen doorgaan zoals we dat initieel voorzien hadden en daarom brengen wij het café op donderdag 3 december gewoon naar jouw thuis. Of toch het bier alleszins. Én een hoogstpersoonlijke uitleg over de bieren. Want we organiseren namelijk een online beer tasting, met onze eigenste huisbrouwer ‘Jef jr. Cornelissen’ van Brouwerij Cornelissen. En een café is een café niet, als je niet met elkaar kan babbelen. Dus, tussen de biertjes door leer je elkaar wat beter kennen tijdens een 1-op-1 speeddate in een virtuele break out-room.  Een ideale kans dus om lekkere bieren te ontdekken én andere Jong VKW’ers te ontmoeten

Tot dan!

PRAKTISCH

19u00: Welkom
19u10: Start
Afwisselend bierproeven en 1-op-1-speeddaten in virtuele break out rooms
20u30: Einde

Het bierpakket (4 bieren) zal bij jouw thuis geleverd worden vanaf zondag 29 november. Gelieve in het inschrijvingsformulier dus zeker aan te geven op welk adres dit geleverd mag worden. Bestellen kan tot en met vrijdag 27 november.
Enkele dagen voor de activiteit ontvang je een bevestigingsmail met een Zoom-link waar je kan deelnemen.
Let op: je kan maximum 1 bierpakket per persoon bestellen. Deze activiteit zit inbegrepen in het lidmaatschap van Jong VKW Limburg en is dus kosteloos.

Ben je geen lid van Jong VKW, maar wil je wel graag deelnemen om ons beter te leren kennen? Dat kan! Deelname bedraagt dan €20.

Locatie
Datum
2020-12-03T19:00:00
Tijd
2020-12-03T19:00:00
Prijs