20201203 Versterk je veerkracht WEBSITE

Break(ing) session | Versterk je veerkracht

VOORKOM STRESS EN BURN-OUT EN BOOST JE PERSOONLIJKE HULPBRONNEN

Zijn jouw batterijen voldoende opgeladen? Een gezonde afwisseling tussen spanning en ontspanning is cruciaal om vitaal en gezond te zijn en te blijven in deze tijd. Bevlogen zijn in het werk start bij het bewustzijn van de eigen stresshantering en het vroegtijdig signalen leren herkennen bij zichzelf. Daarnaast is het belangrijk om ook deze signalen bij de eigen medewerkers te herkennen om hierover in dialoog te kunnen gaan.

In deze online workshop van 1 uur focussen op we op de verschillende aspecten van stress en veerkracht en krijg je concrete tips om hiermee aan de slag te gaan. Dit nodigt jullie uit om onze veerkracht in deze coronatijden te versterken.

Docent

Kristien Tirez is preventieadviseur psychosociale aspecten bij IDEWE en bevlogen door inzichten in de neurofysiologische aspecten van ons brein, een dagdagelijkse routine van zelfzorg en beweging samen met de noodzakelijke opleidingsachtergrond van preventieadviseur, sociaal bemiddelaar, coach veerkracht en burn-out en duurzaamheidscoach. Kristien Tirez begeleidt werkgevers en werknemers om vanuit een kwetsbare emotioneel geladen situatie op weg te gaan en om te buigen naar meer kracht en stevigheid. Hierdoor ontstaat veerkracht dat mede duurzame stabiliteit geeft aan de onderneming.

PRAKTISCH

Donderdag 3 december 2020
Deze online workshop gaat door van 11u00 tot 12u00 via Teams. Enkele dagen ervoor ontvang je een bevestigingsmail met een link waarmee je kan deelnemen.

De kostprijs bedraagt € 50 (excl. btw) per persoon. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met maandag 30 november 2020.

Locatie
OnlineDatum
2020-12-03T11:00:00
Tijd
2020-12-03T11:00:00
Prijs
€ 50,00 (excl. btw)